Maledager- og en liten tabbe..

Det som er deilig med å være alene hjemme en hel dag er at man kan sulle rundt i bare pysjshort og t-skjorte å male. Og jeg har prøvd meg på noen malerier utover i desember- litt inspirert av popart og spontenious realism.

Jeg fant en dag ut at jeg kunne putte maleriet jeg holdt på med til tørk i det nye katteburet, så slapp Pus å tråkke på dem.. For buret stod liksom like ved i samme rom..

Vel.. Det hadde kanskje vært en god ide å legge maleri på tørk der hvis man da husket å lukke katteburet.. Så det ble nok veldig spennende for en nysgjerrig katt hva som låg inni der.

Pus ødla ingenting for å si det, og hun var kjempesøt og såg ut som hun voktet noe veldig viktig. Og det er jo ellers veldig viktig å “være der det skjer,” hehe.

Ett mareri kom til tørk oppå katteburet, som dere ser på bildet over. Og halve maleriet endte vel egentlig opp på meg selv.. Så det var bare å signere Art.

Pus bytter i skrivende stund på å ligge på magen min og ligge over begge hendene mens jeg prøver å skrive her. Hun protesterer sterkt på å flytte seg, så skrivingen går mildt sagt i sakte tempo. Så jeg får sikkert postet dette innlegget ved midnatt, hehe.

Som dere ser har jeg endelig fått innpå spilrefleksbilder idag, så det kommer sannsynligivs flere bilder utover også..

Kyss og klem

0 kommentarer

Siste innlegg