LØRDAG, TRÆR.

Hei! Jeg håper dere har hatt en fin dag!

Idag har jeg vært på liten biltur og skogstur, og det var utrolig deilig å komme seg ut. Jeg tror faktisk det var flere uker siden sist jeg hadde vært på biltur og skogstur!

Det var blikkstille og nydelig ved ett vann vi gikk til- Gikk til og gikk til- det var noen meter å gå 😉 Og det var deilig med en Capuccino. Det var litt fisk i vannet som vaket, og det er jo alltid litt koselig å se på.

Etter kaffien gikk vi en liten tur i skogen..

Det er nesten blitt tradisjon å knipse bilde akkuratt ved det treet på bilde nede til venstre. Det samme som jeg holder henda opp mot på øverste bilde i innlegget. Og det var grønt og fint idag. Til høyre er “the kissing trees”- Jeg har kalt de det og de holder sammen i alle årstider <3

Tror du foresten trær kan forstå/ha følelser? Noen vil kanskje le av spørsmålet. Men jeg mener å ha hørt at det er jo gjort forsøk på at hvis man gir planter mye kjærlighet og også gode ord så vokser de bedre, mens planter man ikke bryr seg med (men likevel vanner) kan visne og dø fortere.. Jeg har ikke forsket på det selv altså.. Har noen av dere hørt lignende?

Jeg har uansett stor respekt for trærne og naturen, og jeg synest feks det er unødvendig å knekke av friske grener eller lage skader. “Sår” på trær blir jo reperarert av treet selv, men det bruker visstnok mye energi på det, og det er jo bare unødvendig uansett.

Ellers tror det er mye vi ikke vet om naturen, og av og til tar vi nok det fine rundt oss sånn for gitt. I hvert fall jeg skulle gjerne vært mer til stede på tur iblant- for det er så mye fine detaljer jeg ikke får med meg..Jeg er så mye inn i min eget hode iblant. Så tilstedeværelse håper jeg å bli bedre på. Og hvis jeg skulle svart på spørsmålet selv så ser ikke bort fra at naturen “forstår” mye. Uansett så tror jeg aldri jeg omtaler noe natur ute med annet enn med beundring og godord. Og det var så deilig i skogen og luktet så godt!

Jeg hadde selskap på turen – og han var snill å knipset bilder..

Her blir det en rolig kveld- og jeg tenker kanskje å se dagens episode av “Side om side” Det synest er er litt koselig. Pus tror jeg har sovnet på sida her.. Eh nei.. Jeg rakk ikke mer enn å skrive det før en jeg fikk en malende katt på magen. Kanskje hun også vil se side om side? For merklignok sitter hun av og til å følger nysgjerrig med på skjermen.. Ellers lurte jeg litt på om jeg skal begynne å strikke igjen.

 

Håper dere får en fin kveld!

0 kommentarer

Siste innlegg