Lørdag ettermiddag.

Photo pixabay

 

“God morgen”. Klokka er snart halv fire på ettermiddagen og jeg våknet nettopp.. (!) Jeg fikk helt sjokk når jeg såg på klokken.. Jeg la meg ikke såå seint igår så skjønner ingenting, for vanligvis sover jeg ikke over ett visst tidspunkt uansett om jeg ikke hadde sovnet før morgenen heller. Men kanskje jeg trengte det.

Jeg kommer muligens til å være litt av og på her på bloggen for tiden, så vet dere det. Jeg har vurdert å ta en liten bloggpause, men har vel kommet frem til at jeg ønsker å prøve å fortsette.

Jeg fikk vite en veldig trist nyhet igår om at en god venninne har mistet en nær. Jeg var veldig preget av det igår (og idag) og syntes det er forferdelig trist. Jeg kjenner jo hele familien og føler veldig med de.

Så planen er å kjøpe en blomst (eller noe annet) og jeg har startet å skrive noe.

Nå blir det sen “frokost” her.

Ha en så god lørdag som dere kan! <3

 

2 kommentarer
    1. Man blir jo preget når folk man kjenner godt mister noen ja. Håper du har hatt en grei dag i dag likevel. Jeg ser du har tegnet i alle fall <3 Hyggelig å gjøre noe for de man er glad i, lage noe, gi noe 🙂

      1. Jeg har hatt en grei dag. Tegningen begynte jeg på tidligere i uka, men jeg tegnet inn katten i dag. 🙂 Jeg har litt dårlig samvittighet idag for å ikke ha gjort det jeg føler jeg burde idag. Jeg synest det er litt vanskelig.. Men jeg skal få gitt noe, og man ønsker jo å vise at man er der og at man bryr seg.

Siste innlegg