Ha en fin dag!

Det er ulike tolkninger på hva sangen Lonely together handler om. Og mens mange tenker at den handler om ett usunt kjærlighetsforhold, så mener andre at sangen handler om alkoholmissbruk.

“At the bottom of the bottle, you’re the poison in the wine. (..) I might hate myself tomorrow but I’m on my way tonight. Let’s be lonely together. A little less lonely together. A little less lonely now.”

Det er litt rart nå i denne tiden at det nesten virker som om samfunnet er litt fryst og pauset, på en litt annen måte enn i videoen da.. Og det gjelder da å prøve å finne noe positive distraksjoner i eget liv og å gjøre det beste ut av situasjonen. Og mens noen er “lonely together” er andre lonely hver for seg. Og de som ikke klarer å finne de positive distraksjoner finner gjerne noen andre distraksjoner.

Det snakkes endel om at “vi er i dette sammen”. Og det er jo på en måte sant. Men likevel tenker jeg at hver og en er i situasjonen med gjerne veldig ulike utgangspunkt.

Og jeg vet ikke hvem som leser dette, og hvordan akkuratt de har det. Men jeg håper at alle sammen har det bra.

Bloggen har vært en positiv distraksjon for meg og ett viktig pusterom. Og takk til dere faste som jeg har fulgt lenge her, dere har gjort dagene mine bedre så mange ganger. Dere er fine. ♡

Ha en fin dag!

Klem fra meg!

 

0 kommentarer

Siste innlegg