Livet er ikke så lett dere./ Relasjoner som gjør vondt

Heia bloggen! Igår tror jeg faktisk var en av de veste dagene i mitt liv. Og jeg skulle nesten ønske jeg kunne klype meg i armen å våkne opp og så var bare alt en vond drøm.

Jeg kan ikke forklare den følelsen jeg fikk når jeg våknet idag. Og jeg har såvisst noen tøffe dager fremover. Så dere må bare sende noen strykeklemmer denne veien, det hadde jeg satt mer pris på enn dere aner.

Jeg trenger å sette ord på ting. Men det er så utrolig vanskelig å balansere hvor mye jeg kan dele på bloggen. For jeg har det ikke “tøft av meg selv”nå.

Jeg har vært så usikker på om jeg skulle dele dette. Men det er noen mennesker rundt meg som har gjort meg utrolig vondt veldig lenge. Men i det siste har det vært veldig mye verre enn vanlig.

Jeg har kladdet mange innlegg om dette på bloggen over lenger tid uten å dele ett eneste. For jeg er veldig forsiktig med hva jeg utleverer, både av hensyn til meg selv og andre. Og det er mange grunner til at jeg er litt forsiktig med hva jeg deler om dette.

Men idet siste har det vært nesten helt uutholdelig for meg. Så jeg tror jeg bikker under selv om jeg holder alt for meg selv. Og jeg må rett og slett finne ut hva jeg skal gjøre med dette, fordi jeg vet ikke om jeg klarer det mer. Og da har det gått langt.

Jeg kjenner på både redsel og sorg. Mest en lammende sorg. Fordi jeg faktisk skulle ønske jeg fortsatt kunne ha disse relasjonene selv om de gjør vondt. Jeg føler meg så dønn alene fra før og man kan være veldig glad og knyttet til relasjoner selv om de ikke behandler en godt. Og selvfølgelig vil det alltid være noe bra man holder fast med. Men noen mennesker kan være veldig skadelige, men å innse det er en sorg og også å finne ut hva man skal gjøre med det.

Jeg skulle så ønske jeg ikke bodde på en liten plass med stengt legekontor. Fordi jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom dagen. Men jeg må prøve å sette en fot forann den andre. Prøve å spise noen. Ta noen telefoner. (Les; mange) Og ett minutt om gangen..

Og hvis jeg klarer skal jeg prøve å blogge senere. Fordi det hjelper hvis det først hjelper. Enten å få ting ut eller å prøve å fokusere på noe annet. Det er også litt trygt og kjært, og jeg liker å lese blogger.

Takk for du leser! Håper dere får en litt bedre dag en meg! <3 Jeg syntes dette var veldig skummelt å dele, og jeg kommer ikke til å brette ut alle detaljer de her de neste dagene. Men jeg ville dere skulle vite litt mer enn jeg har delt før.

Photo from pixabay; Narcis flower.

18 kommentarer
  1. Uff da 🙁 Høres skikkelig kjipt og vondt ut. Håper at du får bedre timer resten av dagen og framover….. Hold ut! Det hjelper kanskje for deg å skrive også? Men så klart kan man ikke skrive om alt. Helt enig med deg i det. Blir en balansegang. Du må selv finne ut av hva som er riktig for deg å dele. God bedring! Klem 🙂

   1. Tusen takk for orda dine! Ja, det hjelper litt å skrive synest jeg. Ja, jeg må tenke meg litt om hvordan jeg skriver ting hvertfall og kanskje dele noe men ikke for mye. Tusen takk! Klem <3

  2. Noen mennesker som gjør en vondt bør man ikke ha for mye omgang med nei. Sorg å kutte ut, skjønner det, og hvis det er NÆRE folk så føles det enda vanskeligere. Men man må sette ned foten for å ta vare på seg selv, viktig det <3 Ikke la folk gjøre deg vondt <3 God klem til deg <3

   1. Ja, man burde helt klart gjøre noe når noen gjør en vondt. Men det er helt utrolig vanskelig i praksis.
    Tusen tusen takk Frodith! <3

  3. Jeg får lyst til å gjøre noe for deg. Kan jeg gjøre noe for deg? Jeg blir nesten urolig – men husk at det som skjer akkurat nå, ikke er “aktuelt” om noe tid og at ting blir bedre. Jeg lover deg ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   1. Takk for gode ord og omtanke. Det kan godt hende du med dine erfaringer kunne hatt noen gode råd og kloke ord, men utenom det vet jeg ikke. Tusen takk for du spurte <3 Takk for det. Godt du sier, for hodet mitt er helt ærlig usikker på om ting noen gang blir bedre akuratt nå. Takk <3 <3

  4. Så leit du har det sånn..Veldig vanskelig med slike relasjoner der det er noe bra også, om det bare er «dritt»er det ikke så mye å tape.. Har ingen andre råd enn at du får prøve å fokusere på «fem minutter» av gangen og ikke tenke alt for «stort» på konsekvenser ..Sorgen og redselen blir vel der uansett om du «går eller blir»relasjonen.. Om du føler behov er det bare å sende ei melding på e.post eller noe… Styrkeklem og masse lykke til 💗

   1. Tusen takk for orda dine. Ja, det vil alltid være noe bra med en relasjon, og man kan være kjempeglad i relasjoner som ikke er bra. Ja, jeg må ta fem min om gangen:-) Ja, det stemmer. Tusen takk, kjempesnilt av deg! <3 Takk for det!

  5. Det er ikke enkelt å kutte bånd. Som regel er det jo alltid NOE godt ved relasjonen også. Når jeg har stått midt oppe i et slags “relasjons-drama” har det virket så altoverskyggende. Mange ganger har jeg vært så fortvilet – ikke klart å tenke på stort annet. Når jeg har fått det på avstand, har det plutselig “krympet” til å bli mye mindre betydningsfullt. Da har jeg klart å se det i en sammenheng. Ja, jeg vet at det er en mager trøst for deg akkurat nå, men slik er det som regel. Noen ganger er det vanskelig å gi slipp. Følelsen av å stå alene er veldig vond! Klokt å la være å dele detaljer. Dine følelser og sinnstemninger kan du dele i den grad det kjennes riktig. Det handler om DIN reaksjon – ikke om de andre involverte. Balansegangen er ikke alltid så enkel.

   1. Ja, det er alltids noe bra ved en relasjon. Og det kan være 1o prosent bra og 90 prosent dårlig, og man kan likevel klamre seg til den 10 prosenten. Ja, følelesen av å stå alene er nok vond for de fleste. Men enda verre hvis man er veldig isolert fra før og føler seg litt avhengig av disse relasjonene. For man trenger alle noen i livet, spsielt når man går gjennom de tøffeste fasene i livet. Ja, det er en vanskelig balansegang, men enig i at reaksjonene er mine. Og man må bare finne ut hva man synest er ok å dele.

  6. Det kommer bedre tider og du kommer til å få gode dager igjen i fremtiden. Håper du kan få hjelp og gode råd til å takle disse tingene du står i nå. En god klem fra meg til deg

Siste innlegg