LITT MORSOMHETER, EN BILPUNKTERING, OG NOE SOM VAR GODT GJORT Å GLEMME..

God kveld! Jeg tenke å dele litt bilder og tekst fra turen idag. Og jeg må bare flire litt av noen ting igår og idag. Som at jeg er utrolig ufokusert og glemmer de utroligste ting, og at vi hadde ett lite uhell på tur igår. 

“Har man mensen så har man mensen.” Så hvorfor ikke gjøre det så synlig som mulig med å plassere truser og bind på fanget? Eventuelt kan man klare å glemme at man har mensen før man drar på tur, slik at man må innom Joker å kjøpe bind. Egentlig ganske bra gjort.. 

 

 

Ser dere de nye blanke og fine bildekka eller?? (“Og dyre,” var en som la til, haha..)  Gjett hvem som punkterte på biltur igår? Det hele ble litt tragikomisk ettersom det var mindre enn ei uke etter at eieren faktisk hadde fått nye dekk til bilen. Så noen ganger er man bare uheldig.. (Vi klarte derimot å IKKE punktere idag, selv på grusvei, så det var jo fint, hehe)

Hva skjer her da? Jo, det var en som syntes det var morsomt å fotografere meg mens jeg står å tar bilde av refleksjoner på biltaket. (Jeg ser foresten ut som en kjempe på bildet. Men jeg står altså på bilen.)

Kanskje det er slik som på bildet over jeg ser ut fra en hunds synsfelt? Jeg lurer på om jeg ville foretrukket meg selv i fugleperspektiv eller fra en makk sitt ståsted om jeg kunne velge. Haha! Jeg ler. Også en ting å bruke tankevirksomhet på..

Det var helt nydelig ute idag, og mye fin natur å ta bilde av 🙂

SÅ.. TROR DU AT DU ER FINEST FRA EN MAKK ELLER MÅSE SITT SYNSFELT? 😉 NEIDA!

HAR DERE HATT EN FIN DAG?

8 kommentarer
  1. Ja her var det både morsomheter og fine bilder i skjønn forening… Aldri tenkt over det der med synsfelt fra “en hunds”ståsted..men nå kommer jeg til å tenke mye på det om jeg har på meg kort skjørt eller kjole..hehe..

  2. Så mange fine bilder og det høres ut som en fin dag! Det med mensen er sååå typisk haha! Artig egentlig at du skulle nevne mensen, for jeg skrev om det selv i dag også! Og den brusen har jeg hatt lyst til å smake en stund, men jeg har ikke sett den i butikken. Hvilken butikk kjøpte du den i og var den god? Jeg har hatt en helt ok dag.

   1. Tusen takk! Ja det har vært en fin dag! 🙂 Haha, så godt det ikke bare er meg. Jeg føler jo at det sikkert bare er meg som kan glemme noe så “primært, hehe” Men lett for.. Jeg kjøpte en slik brus på Kiwi iforgårs, og det var første gang jeg smakte den. Og idag hadde de den overraskende nok på en liten Joker, så da fikk en idag også. 🙂 Ja, jeg syntes den var god. Men jeg elsker jo søte ting, og synest det er kjekt med ny brus til en forandring. 🙂 Jeg er glad du har hatt en ok dag, men håper du får en enda bedre dag imorgen! <3

  3. Ååå så herlig innlegg <3 jeg tror jeg er penest fra fugleperspektiv 😂 jeg glemmer også at jeg har mensen, hvordan er det ens mulig? Haha. Punktering er noe av det mest irriterende.. i fjor punkterte vi 3 dekk i løpet av noen få uker. Da trudde jeg det skulle klikke for meg. Vi kjører jo grusvei hver dag, så ikke så rart i perioder når de lagt på ny grus. Stor klem fra meg <3

   1. Tusen takk, så kjekt at du syntes det 🙂 <3 Hehe 🙂 Veldig greit å høre i kommentarfeltet at andre har klart dette også. Ja, hvordan er drt mulig, hehe 🙂 Uff, så kjedelig å punktere så mye. Og det blir jo så dyrt.. Ja, grusveier og "ting i veibanen" kan være skummelt. Stor klem <3

  4. Punktering på moderne biler uten reservehjul er en utfordring. Det har jeg prøvd med medfølgende repset……….som virket dårlig. Det ble tur hjem på bergingsbilen :))

   1. Ja, det er stress! Jeg punkterte en gang på reise, og dekket ble tomt på en ferje. Men jeg hadde heldigvis reservedekk i gamlebilen min som ferjeansatte skiftet hurtig, ellers hadde jeg hatt ett problem. Alltid stress og punktere, spesielt uten ekstrahjul.:-)

Siste innlegg