LITT AV KVELDENS SPILLELISTE

Først noe totalt uinteressant pjatt om søvn.. Men jeg skulle liksom ikke blogge inatt. For jeg skulle klare sove inatt. Og jeg brukte flere “triks i boka” gjennom kvelden og natta. 

Men jeg må bare le av meg selv. For jeg skulle blant annet prøve å slappe av med avslapningsmusikk. Men det endte bare at jeg ble så innmari trist av musikken. haha:p Ler litt av meg selv, fordi samme hva så skal det ikke gå noen dager. Men etter flere timer er klokka nå 05.16 og jeg har stått opp.. Så nå skal jeg prøve ett par andre ting for å bli trøtt, og er med pus og inntatt macen. Straight to Plan B.

Ellers.. Jeg har fått litt dilla på ulike låter med Zedd i det siste.. Hva synest dere om Zedd? Jeg er sikkert litt fjortiss i musikklista mi om dagen, men måtte ha noe fengende og enkelt.

Good thing av Zedd og Kehlani

Jeg vet ikke om dere har hørt sangen Good thing. Og ikke at jeg pleier å analysere teksten på  popsanger. Men etter min tolkning handler sangteksten om å ha det godt i seg selv som singel- og det å ikke trenger noen andre med mindre de tilfører en noe på ett intellektuelt plan. For personen har alt hun trenger på det materielt plan og trenger ingen menn for å oppnå drømmene sine. Og hun er på ett godt sted i livet.

Men jeg filosoferte litt på deler av teksten, og sånn helt generelt sett det å ha stort bekreftelsesbehov vs  det å være så trygg i seg selv og ikke trenge noen.. Men det må jo ikke være motsetninger selvfølgelig, for alle mennesker trenger jo  en grad av bekreftelse.

Slutten av refrenget: “I’m good by myself, don’t need no one else” (..)

Verset: “I make myself up Just to dance in the mirror when I’m at homeI pose and take pictures Then send them to people that I don’t knowI like getting compliments Compliments how I’m feeling, oh”

Happy Now av Zedd og Eley Duhe

Det var litt morsomt, for jeg oppdaget en ny sang denne uka- “Happy Now med Zedd og Eley Duhe.” Og det første jeg tenkte når jeg hørte og såg musikkvideoen var “Wow, for en nydelig klang den jenta i videoen har i stemma!” (Men det er jo ikke Duhe som spiller i videoen) Og det neste jeg tenkte (der jeg fulgte halvveis med på musikkvideoen mens jeg drev med andre ting) var;

“Så koselig sang.. Fin stemning.. Åh såå deilig med basseng!.. Drinker.. Danse på bordet. En som er ulykkelig forelsket. Bikini. Putter noe i drinker- sikkert noe lett partydop? Bade i bassenget? Sommerstemning! Vennegjeng. ..MEN det såg det ut som hun ble litt dårlig av drinken der på bassengkanten? Og hvorfor ble hun og exen så ustabile? Han springe bort, han sliter sikkert med noe.. Og hun ble lei seg når han “lost it” og ble arrestert.. Og så smilte hun sikkert fordi hun innså at de var nokså tåpelige og aldri ville få ett bra forhold eller noe.”

MEN, idag fant jeg ut at jeg TOTALT har tolket den videoen feil. Rettere sagt fulgte jeg ikke så nøye med de første gangene jeg såg videoen, og jeg tolket den ut fra det lille jeg såg.. Og makan til dyster musikkvideo skal man lete lenge etter. Dere får søke den opp selv om dere vil bli litt deprimert. Neida! Men det er jo totalt psykohistorie, der hun forgifter alle så de dør og får exen arrestert for det.. (Så bare nyt sangen med lyricsvideoen. For det var jo en fin sang)

Ønsker dere en fin dag!

0 kommentarer

Siste innlegg