KVELDEN HAR SENKET SEG.

God kveld! Har dere hatt en fin dag?

Jeg ville egentlig bare innom for å ønske dere en fin kveld- og en god ny uke imorgen! Her har kvelden senket seg, og både jeg og kattene ligger strak ut ulike steder i huset. Det har vært veldig fint vær idag, og  jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke få nyte det. Men Nille og Willy har i hvert fall sprunget fra seg.

Idag har jeg hatt på to ulike antrekk. Det ene antrekket har bestått av gjennomsiktig mønstret svart genser og svart skinnskjørt med belte; Og det andre antrekket var en dongrikjole. Jeg har forresten hørt at noen har pratet om en oppfinnelse som heter “bukse”- og det kan være jeg skal teste ut det også en dag 😉

 

Jeg merker at jeg veldig godt kunne likt å bare satt helga på repeat og utsatt mandag pittelitt. Noen som er enige? Men jeg håper morgendagen går fint.

 

HAR DU HATT EN FIN DAG?

2 kommentarer
    1. Litt enig i det med helgen. Kunne vært LITT lenger… Jeg skal til lege i morgen, sjekke om jeg er beinskjør… Spesialist.. Har jo brukket så mye i det siste.. Greit å få sjekket. Så arbeidsdagen blir heller kort…Gjør ingenting.. 😀 Snart høstferie… 😉

      1. Bra at noen er enig! Lykke til med timen. Jeg håper det blir ett positivt resultat du får, men greit å sjekke det.. Er det snart høstferie? Jeg er jo litt som Pippi der.. 🙂 Ønsker deg en fin dag imorgen!

Siste innlegg