Kreativitet innen foto og video.

God kveld! 

Jeg håper dere har har en fin kveld. Jeg har sittet å lekt med noe fotoredigering, og så har jeg sett litt på Lavitationvideoer innen film.

Dagens kreative fascinasjon;  Lavitation effekt.

Jeg synest levitation er så tøft! Og man kan utrykke så mye med det. In the company if wolves..” (Da fikk jeg den sangen på hjernen. Loved it).

Det må ellers sies at det ikke er så sjelden at min fantasi og optimisme (når det gjelder kreativitet) overgår mine faktiske tekniske evner i nuet. Så vi får da se, hehe. Men jeg liker egentlig den egenskapen ved meg selv at jeg er litt i overkant optimist på det området og blir veldig giret på nye ideer, selv om mye blir gitt opp underveis. Men jeg tror man kan få til det meste man vil.

Jeg kan også være ganske ja-menneske og litt grensesprengende når jeg jobber kreativt med andre. Spesielt hvis det er andre kreativt åpne (sprø) ja mennesker. Og da er det jo attpåtil flere hoder som finner på ting..

Uansett om en levitation effekt ikke blir perfekt, så lærer man litt av ting man tester ut.  Men jeg tror helst at man burde ha to hjelpere for å få å til en bra lavitation video (eller foto.) Noen som blir med? 😉

Dagens foto fra bloggarkivet;

Jeg skulle lete frem noen bilder idag, og da kom jeg over ett bilde som jeg nesten hadde glemt. Det bildet i blomsterengen er litt stemningsfult synest jeg, selv om bildekvaliteten etter overflyttingen fra blogsoft til nåværende bloggarkiv er forferdelig. Bildet er egentlig i speilreflekskvalitet, og jeg har det nok orginalt med bedre kvalitet ett sted.

Det er veldig artig å være kreativ med. Og jeg husker at det var veldig morsomt å ta de der bildene i blomsterenga den dagen, og veldig mye latter. Det var to fotografer med, og en var utdannet ballettdanser som jeg danset med. Løvetannene lyste opp som små lykter, og det ble var stemningsfult og fint fotolys når sola begynte å gå ned. For lyset har så mye å si når man tar bilder..

Jeg får ellers se om jeg deler noen av prosjektene jeg holder på med for tiden her etterhvert. Det blir nok ikke så mye bilder av meg selv på bloggen den neste tiden, men jeg er kreativ med mye forskjellig av motiver.

Liker du foto og kreativitet?

2 kommentarer

Siste innlegg