Konsentrasjon..

Bilder fra pixabay.

 

Hei. Har noen av dere noen gang opplevd perioder der fokuset og konsentrasjonen ikke er så bra som vanlig? Eller sagt på en annen måte, der konsentrasjonen er “helt elendig.”

Konsentrasjonen min er ikke den beste om dagen. Jeg har derfor gitt litt opp akkuratt disse dagene både å se film eller å lese noe som krever mye fokus o.l. Hodet mitt er muligens litt i stressmodus eller “overloaded,” så det blir derfor mye overskriftslesning på nett og å lese korte nyheter og se korte videoer på youtube. Men jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har klikket meg inn to ganger på en nyhet fordi jeg egentlig ikke var fokusert nok første gang til å huske hva jeg leste..

Skjønner noen hva jeg prater om?

Jeg prøver meg derfor på noen korte innlegg idag. Og så håper jeg å etterhvert få delt noen bilder med dere og få skrevet noen litt lengre innlegg etterhvert som jeg har ‘planlagt i hode’ .

Igår måtte jeg benytte anledningen til å prøve å ta noen bilder ettersom det var SNØ. Og det var bra jeg gjorde det, for nå regner det. Så det var dessverre ikke lenge man fikk nyte den vakre utsikten. Men snø lyser opp og er så nydelig.

Nyt dagen så godt dere kan.

Klemmer

 

2 kommentarer
    1. Skjønner godt hva du mener.. sliter veldig ofte med å ha fokus “der jeg skal”..mye som svirrer rundt i hodet.. Liker godt korte innlegg jeg..har lest det forrige også..og han der Trump er helt utrolig..på en negativ måte… Ønsker deg ei fin ny uke <3

      1. Ja, jeg vil tro at alle vil oppleve det iblant, men noen har det nok desverre slik mer enn andre. Det er jo fint å høre at du liker korte innlegg. 🙂 Ja, Trump er helt utrolig, og ikke på den positive måten akkuratt nå nei. 🙂 Tusen takk. Ønsker deg en kjempefin dag. <3

Siste innlegg