Kommer sterkere tilbake.

Photo by Denise Jones on Unsplash

Hei på dere. Jeg begynner å få ordtlige bloggabstinnser, så jeg måtte bare innom å hvert fall si hei. Det skjer veldig mye store og utfordrendes ting i mitt liv, og jeg har måttet ta en liten bloggpause. Og de neste ukene og månedene vil det nok fortsatt være litt mye på privaten, og da litt stilleperioder (hvert fall av og til) her inne. Det har jo igrunn vært lite blogging fra i sommer. Men jeg håper å komme “grusomt sterkt tilbake” som Bjørnov formulert seg engang..Og jeg tror bloggingen etterhvert kan bli bedre, og mulig litt annerledes..

Jeg ser at det daglig er noen som forviller seg inn her på bloggen, og det er veldig koselig. Takk.<3

Jeg håper dere alle nyter siste delen av senhøsten. Jeg føler meg veldig happy denne formiddagen. Og håper dere alle har det bra!

4 kommentarer
    1. Ønsker deg alt godt for det du holder på med. Blir bra når du kommer “grusomt sterkt tilbake”, da skal du være velkommen :).

    2. Koselig å se deg og det blir bra når du kommer tilbake for fullt, ønsker deg alt godt og god lørdag ❤ Takk for at snarvisitten din innebar en tur innom meg 🤗

      1. Takk for det! God lørdag til deg også! Jeg er stadig på snartur hos deg uten å legge fra meg kommentar også. Jeg lette etter noe hos deg igår eller forgårs som jeg husket var inspirerende. Så om du lurte på hvem som hadde bladd flere sider bakover på bloggen din så var det meg 😅😂 klem 🤗

Siste innlegg