Jeg skal prøve å bli med på gåskolen idag!

Foto; Pixabay

God morgen!

Halsen kjennes bedre, noe jeg er veldig glad for. Og målet mitt denne uka er å begynne å trene litt! Og det er ett STORT skritt. Ja jeg begynner idag og jeg tenkte rett og slett å så smått prøve å bli med på gåskolen til solliv, eller tøye litt inne som en start. Men dørstokkmila ligger ekstremt høyt her, for jeg har mye angst med å gå ut alene for tiden. Men likevel tror jeg at jeg MÅ klare dette for helsen min sin del. For det er ikke bra å bevege seg så lite. Og jeg vet at dette er en av tinga jeg kan klare. Jeg har spurt flere denne uka om de vil være med på tur, men ettersom folk er travle eller det blir utsatt og utsatt kan jeg ikke sitte å vente. For jeg venter gjerne litt for ofte på andre. Så jeg må prøve å gå alene! Kanskje bloggen og fotokamera kan være en hjelp og motivasjon for meg. (Og foresten så tenkte jeg å prøve å gå langt fra nærmeste person jeg ser, haha. Ikke for min egen del, men fordi jeg hadde vondt i halsen igår. Men som sagt føler jeg meg nesten hundre prosent sikker på det var fordi jeg hadde frøset mye, og jeg føler meg bra idag.)

Så wish me luck! Jeg håper jeg klarer dette! Og selv om turen muligens ikke blir den lengste, så skal jeg være fornøyd med meg selv om jeg bare går rundt huset og litt til. Vi legger lista der i starten. Og håper dere har troa!

Ha en fin dag!

Ps! Dette er forresten mitt blogginnlegg nr 2000. Så etter turen skal jeg feire både tur og blogginnlegg 2000 med god mat. For en “gulerot” må man ha.. Og de sier jo at man ikke skal utsette til imorgen det man kan gjøre idag. Men man finner alltid en unskyldning for at det passer bedre en annen dag. Men jeg tror bare man må begynne. Idag. #startenpåettnyttogbedreliv

 

0 kommentarer

Siste innlegg