Jeg kopierte litt av antrekket til…/ Høstbilder fra “arkivet.”

Jeg har bare lyst å dele noen høstbilder fra “arkivet” med dere som jeg har tatt og synest er fine. De flest er med modellen “Pus” som hadde sin første høst på bildene. Og lauvet som falt ned var veldig spennende, hehe!

Det er utrolig fint når bladene får så mange fine farger..

Jeg lånte speilreflekskameraet til en venninne når jeg tok bildene og fikk også leke meg litt med macrolinse. Jeg innbilte meg at bildet under var bedre kvalitet orginalt, men men. Jeg synest dråper er artig å fotografere.

Pus var rene modellen- poserte så fint så!

Jeg liker veldig godt bildet under, hun er bare så skjønn;

Men.. Hvem hermet jeg etter idag?

Bildet nedenfor knipset en av meg idag mens jeg kikket etter ett veldig søtt ekorn i treet.

Kanskje noen kan se hvilken blogger jeg har hermet litt etter idag? 😉 Jeg leste nemlig ett blogginnlegg rett før jeg skulle kle meg og gå ut… Jeg hadde short og tynn strømpebukse like ved siden av- så da tenkte jeg at jeg  skulle være like stilig ;)- (men det ble med hettegenser, så jeg var ikke fult ut så stilig…) Jeg gikk med shorts og slik strømpebukse for noen dager siden også, jeg synest det er fint. Men snart må det nok tykke strømper til både kjoler, skjørt og shortser.. til og med under bukser. Men bukse og strømpebukse er ikke like behagelig.. synest jeg.. 🙂

Ellers har jeg hatt en veldig fin helg. Men jeg merker at jeg gruer meg litt til uka. Jeg er glad jeg kom meg ut på tur og fikk meg både god mat og kaffi, frisk luft, “trim” og selskap. Håper dere har hatt en fin helg! Og ønsker dere alt godt til uka!

HAR DU HATT EN FIN DAG?

HVEM TROR DERE JEG HERMET LITT ETTER I ANTREKKET  IDAG?

10 kommentarer

Siste innlegg