Jeg har testet ferdige vegetar- retter fra butikken. Gode?

God formiddag! Jeg håper du har hatt en fin dag sålangt!

Jeg har testet to ferdige vegetarretter fra Kiwi. Begge fra produsenten “Fersk & Ferdig” Og jeg kan for ordens skyld si at jeg ikke er sponset, så dette er bare min ærlige mening og tips.

Jeg synest ofte at ferdige vegetarretter kan være litt kjipe. De er gjerne mindre spennende enn mange av de ferdigrettene som inneholder kjøtt.

Men både vegetarlasagnen og retten Vegetar Chop Suey smakte etter min mening overaskende godt.

Hvis jeg skal gi terningkast (som er vanskelig å gi på ferdigretter) så gir jeg både Shop Suey og Lasagnen en femmer. Og jeg synest disse ferdigmatalternativene kan anbefales til folk på farta som ønsker å velge vegetarisk. (Gjerne med noe frisk salat og tilbehør til lasagnen.)

Jeg kan ellers legge til at slike ferdigpakninger naturligvis ikke kan sammenlignes med resturantmat og hjemmelaget mat, så mine terningkast er iforhold til ferdigmat. For dersom man sammenligner Shop suey fra Kina resturanten med en ferdigpakning så når nok ikke ferdigretten like langt.. (Og kanskje har jeg bare har lave forveninger til ferdigmat og er ekstra raus idag som gav så høye terningkast, hehe.) Men dette var virkelig laangt fra det verste jeg har smakt. Så de kan anbefales! Og Oumph er jo forvekslende likt kjøtt. (Og jeg tror faktisk jeg kunne ha gjettet at det var kjøtt om jeg bare fikk det servert uten å vite hva som ble servert og hva Oumph var..

 

HAR DU SMAKT NOEN AV DISSE?

HAR DU SMAKT OUMPH?

2 kommentarer

Siste innlegg