Små endringer kan gi stor effekt.

 

God fredag! Her er det nydelig snø ute!

De siste dagene har jeg hatt det mye bedre. -Så mye bedre at jeg nesten er litt overrasket og forvirret selv. Men de siste dagene har jeg spist mye bedre enn på månedsvis. Jeg har fulgt mye mindre med på nyheter og ting som egentlig stresser meg litt. Jeg sett på mer positivt innhold på youtube og på nettet generelt. Jeg har unngått å ha kontakt med folk som ikke gjør meg bra. Og jeg har gjort veldig lystbetonte ting, og latt meg selv ta noen dager til kun hobbyer.

Jeg har med andre ord prøvd å unngå mest mulig som stjeler energi, og fokusert på det som gir energi.

Én ting som ikke har gått helt etter planen er at døgnrytmen har tatt litt av da.. Så jeg har nå vært våken i ca to timer, hehe.

Poenget mitt med dette innlegget er å minne om at det å gjøre små endringer i hverdagen kan ha stor effekt. Det er selvfølgelig ikke alt man kan endre på, og det er heller ikke alt som tar energi man bare kan la være være å gjøre for alltid.. Men noen mønster kan man endre på. Og kanskje det kan gjøre dagene litt lettere eller litt gladere. Og alle vet selv hva som gjør de selv godt..

Nå er det litt brus og sjokolade på programmet. (For jeg har allerede spist ordentlig og sunn mat, og da er det lov med dessert).

Jeg håper dere har hatt en fin dag sålangt!

0 kommentarer

Siste innlegg