Jeg fikk verdens fineste gave!

Igår fikk jeg meg en stor overraskelse. For det stod noe utenfor døren min når jeg åpnet den.

Jeg må innrømme at jeg ble stresset, og at jeg ønsker at min reasjon var annerledes. Men akkuratt det kunne jeg ikke styre, og jeg forstod i  ingenting i starten og trodde ikke engang at det var noe til meg. Var det noe huseieren hadde lagt igjen?

Men når jeg såg hva det var så måtte jeg ta frem telefonen for å løse mysteriumet. For jeg hadde rett og slett fått en gave som jeg hadde ønsket meg lenge. Men hvem hadde satt den der? Og hvor lenge hadde den stått der?

Den jeg misstenke hadde kjøpt dette var jo så mye i risikogruppen at personen ikke handlet selv eller hadde besøk lenger,  så det kunne jo ikke være det heller?

Men det var det.

Han hadde gått på butikken med en gang de åpnet på morgenen og var heldigvis den eneste kunden der. Jeg vet han er livredd korona.

“Men jeg hadde såå lyst å gi deg en gave til bursdagen” sa han.

Jeg tror det må være en av tidenes største kjærlighetserklæringer. Jeg hadde naturligvis nektet personen å gå på butikken om jeg hadde visst dette. For jeg vil absolutt ikke risikere at noen jeg er så glad i som er i risikogruppe blir smittet for å kjøpe gave til meg. Men likevel betydde det mye også når han først hadde gjort det, og jeg felte noen tårer i takknemlighet og fordi det var så fint gjort. Selv om gaven var noe jeg ønsket meg, så var omtanken den største gaven. Den fineste gaven.

Da fikk jeg jammen meg  bursdagsgave. Det var bare det snilleste. Og jeg håper av hele mitt hjerte det gikk bra han fikk på butikken, for jeg har vært litt stresset over det. Jeg ønsker jo at han er trygg. Heldige meg som har han i livet.

 

 

2 kommentarer
    1. Det var jo veldig hyggelig gjort 🙂 Det går nok bra om personen tok “forhåndsregler”med hygiene og slikt.. <3 I går sleit jeg med kommentering..i dag får jeg ikke publisert innlegg..men har skrevet til support så får satse på det ordner seg.. Fin dag videre til deg<3

      1. Ja, ikke sant:-) Ja, håper på det! <3 Så kjedelig at du ikke får skrevet innlegg. Jeg har ikke opplevd problemer med å publisere innlegg idag. Håper det ordner seg, de pleier jo svare nokså raskt på support. Skal titte innom deg senere å se om du har fått publisert da. Takk, det samme til deg! <3

Siste innlegg