JEG ER SÆRDELES DÅRLIG TIL DETTE!/ ANTREKK /NÅR MAN MÅ KJØPE MER ENN MAN TRENGER.

Igår fikk jeg meg endelig ny flaskeåpner. En “sånn ting” som er kjekt å ha hvis man er særdeles dårlig (som jeg er) til å åpne en flaske uten åpner. Noen menn og sikkert kvinner også er flinke på det. De bruker en bilnøkkel, og SMUKK- kork av. Mens jeg har endt med blodig finger, vond tann (ikke finn på å gjøre det!) og en smule frustrasjon. Spesielt en gang, når halve innholdet havnet på gulvet når jeg først fikk korken av, da var stemningen dårlig. Og altså, hvis man ender med å knuse toppen av flaska kan man vel si at operasjon- “få opp flaska” var misslykket. Så det at jeg trengte en flaskeåpner det var det ingen tvil om..

Så NÅ har jeg flaskeåpner! Yeey! Jeg har faktisk to! For det var tre ganger så dyrt å kjøpe en som å kjøpe to. Logisk? Så nå kan jeg jammen meg være effektiv ikveld og åpne to flasker samtidig mens jeg ser Netflix! For jeg skal snart teste ut en ny serie.

Ellers, når vi først snakker om å kjøpe mer enn man trenger…

Jeg nevnte at jeg ville ha noen knapper til kjolen jeg strikker. Men selvfølgelig kan man ikke bestille bare to knapper fra Kina. De fleste knappene jeg såg på og likte tror jeg var pakninger på 50 knapper!! Det er mange knapper..

Jeg prøvde å unngå for stor mengde med knapper som jeg ikke trengte, så jeg fant heldigvis en pakning med 5 knapper. Men det er rart det der hvor ofte man egentlig “må” kjøpe mer enn man trenger. Og det er nok av tilbud med “Ta tre, få en gratis.” “Ta tre, betal for to.” “Fem plagg for hundre kroner.” Og så finner man kanskje ett plagg på salgsbordet som man har kjempelyst på, og så “må man nesten” ta fire plagg til som man egentlig ikke vil ha fordi de tross alt er “gratis”..

 

HAR DU KJØPT NOE I DET SISTE DU IKKE TRENGER?/ SOM DU FIKK MED PÅ KJØPET.

Bildet av meg er fra igår. Er det innafor med slik “sporty” hverdagsgenser til skjørt?

10 kommentarer
  1. Jeg fikk klamydia på kjøpet en gang..NEI DA, bare tulla.
   Fikk en lommelykt fordi jeg kjøpte batterier til alle disse trådløse juletrelysene mine, lykta fungerer av og til 🙂

  2. Jeg prøver å holde meg unna å få mer en det jeg trenger. Og får jeg mer en jeg trenger så prøver jeg å dele med meg til noen som også vil ha litt av noe 🙂
   Alt er innafor, så lenge man selv trives i det man har på seg <3

   1. Hehe, det er akkuratt det.. De tipsa jeg fikk når jeg skulle åpne uten var å for eksempel åpne korken mot en hard kant. Eller bruke bilnøkkelen. (Det siste vet jeg noen gjør lett) Eller finne en sten. Jeg tror jeg prøvde med en smørkniv, og drog ut kantene på korken. Det gikk. Men jeg syntes det var veldig vanskelig uten åpner. Nå slipper jeg jo det problemet når jeg har en åpner. Men det må jo være greit å kunne “trikset” å åpne en flaske hvis man er ute å tilfeldigvis ikke har åpner der:-)

Siste innlegg