Is imorgen? Isnyheter & mitt terningkast:-)

De siste ukene har jeg testet ut noen nye iser. Og jeg tenkte å komme med min mening tilfelle du får lyst å prøve de selv!:-)

 

1. Zeroh is – Lemon Guava

Jeg smakte den gule zeroh-isen idag. Og jeg synest den smakte godt jeg. Den minnet ikke så overraskende om saften zeroh på smak.:-)

Jeg synest kanskje is med sukker er hakket bedre. Og zeroh-is var litt mindre kraftig smak enn for eksempel Friskis synest jeg. (Kanskje den minnet mer om de isene vi lagte hjemme som barn.) Jeg synest uansett at dette er ett veldig bra alternativ til is for de som ønsker is uten sukker. Terningkast 5

2. Friskis Melon

Jeg synest denne isen var ett veldig artig påfunn! Den såg tøff ut, og det var morsomt å ha sjokolade som melonstener.

Smaken derimot var helt ok. Ikke min favorittis. Men jeg kan ikke si jeg noen gang har funnet en is jeg direkte har misslikt (jeg liker is) noe jeg heller ikke kan si nå. Det er litt frukt i denne isen, så man kan jo late som den er litt sunn også 😉 Terningkast 4 (minus) 🙂

3. Dugg sorbet

Denne isen er ikke helt ny, men den selges i pakning på flere is som nyhet. Og jeg smakte isen for første gang for noen uker siden.

Isen Dugg er en sorbet med 50 prosent frukt, og den var god. Helt ok. Men igjen er nok min favorittsaftis petsonlig Friskis og andre sukkersøte iser. Men ett greit alternativ til saftis. Terningkast 4 pluss.

(Jeg er visst ikke sånn “flink blogger” som klarer å ta bilde FØR jeg begynner å spise, hehe! Men det var innafor!:-))

 

HAR DU SMAKT NOEN AV ISENE?

HVA ER DITT TERNINGKAST!

 

10 kommentarer

Siste innlegg