Idag er det bursdagen til..

Hvilken dag er det idag?.. Vel..

Idag har en av verdens aller fineste bloggere bursdag. Nemlig Frodith! Så i den anledning fikk jeg bare lyst å skrive ett bittelite bursdagsinnlegg.

Frodith er en av de bloggerne jeg følger nå, som jeg har fulgt lengst. Og det er egentlig ikke så vanskelig å skrive noe fint om denne bloggeren, som må sies å være veldig fin både inni og utenpå.

Jeg vil beskrive bloggen Frodith etter mitt inntrykk som snill, klok, inkluderende, morsom, fargerik, flink med tegnspråk, flink å tegne, god med språk og ordspråk, leken, tøff, fotogen, inspirerende, vakker, hyggelig og kreativ. Ja, bare for å nevne noe..

Frodith er ellers etter min mening en av bloggplattformens aller største gledespredere. Og hun har en blogg som har fått meg til å smile såå mange ganger. Og er det rart at den bloggen er blant mine “fasteste faste” jeg besøker?

Frodith har ellers innført begrepet Kjolefredag, som jeg tror har smittet over på flere. Og bloggeren har veldig mange kloke ord, og søte, sjarmerende tegninger på bloggen. Så jeg anbefaler alle turen innom.

 

Gratulerer så mye med dagen Frodith!! 😁🥳

Jeg håper at Salt og Pepper og alle du møter på skjemmer deg ordentlig bort idag!

Dersom jeg noen gang kommer meg til Oslo, så står det å spørre om en kafedate høyt på min liste.

 

(Nb. Bildene i innlegget tilhører Frodith.blogg.no. Og  jeg har spurt på forhånd om tillatelse til å “stjele” bildene til bruk i innlegget :))

2 kommentarer
    1. Kjempekoselig innlegg Vestfrøken 😘😘Blir så glad at jeg smiler fra øre til øre 😊Kommer du hitover så MÅ du bare spørre om kaffedate, jeg vil veldig gjerne treffe deg ❤Tusen takk for kjempekoselig innlegg 😊 Stoooor klem!

      1. Så bra at du ble glad 😊 Ja, det hadde vært så koselig om vi fikk det til. Jeg skal absolutt huske på det hvis jeg skal til Oslo, og det står høyt på lista.😊 Stoooor bursdagsklem! ❤

Siste innlegg