Idag er det bursdagen til..

Idag har selveste bloggeren bak bunnytrash bursdag. (Og jeg tror han liker bursdager? 🤫) Så jeg fikk lyst å skrive ett lite bursdagsinnlegg!

Bunnytrash er en blogg som er fast på “følgelista mi,” og han er en av de bloggerne jeg er oftest innom. Jeg liker veldig godt den bloggen, og jeg anbefaler at alle stikker innom, og skrive gratulerer 😉 👉 link. Han poster jevnlig, engasjert, og med mange interessante temaer.

Jeg er enig i mye Bunnytrash skriver, selv om man aldri er enig i alt. Men flere ganger så er jeg så enig at jeg kunne gitt stående applaus! Og jeg liker også noen av innleggene som har litt andre synspunkter enn jeg har, fordi det utfordrer meg. Og han har fått meg til å tenke innom noen tanker jeg ikke tenkte så mye fra før..

Når jeg skulle skrive ett bursdagsinnlegg til bloggeren “bunnytrash,” så lånte jeg noen bilde fra bloggen hans (jeg hadde spurt om lov på forhånd.) Redigeringen med bunnyears er hans egen. Og jeg hadde egentlig tenkt å finne ett morsomt kaninbilde (som han tuller med selv), men endte med å prøve å lage en liten bursdagsillustrasjon, hehe. 😉

Jeg tror Bunnytrash takler litt humor.. selv om resultatet ble litt psykedelisk. Jeg fikk klippet med to Strawberry Daiquiri til desserten.. Og så såg jeg en Madonna bursdagskake 👉 ……; Siden..

Gratulerer så mye med dagen til en tøff fyr, med ett godt hjerte, mye engasjement og humor! Håper dagen blir fin, og at det blir en bra bursdagsfest! Og mye.. 🧁🍫🎂🍰🍦🍷🍸🍹🍺🍻🥂 🥳

6 kommentarer

Siste innlegg