Hvorfor får jeg tilsendt bilder av paprikaplantene mine?

Husker dere at denne frøkena var på biltema for en måneds tid siden å kjøpte litt planteutstyr? Men ble det noe av prosjektet?

Jeg plantet noen frø for noen uker siden. Minipaprika, paprika og cherrytomat. Men på grunn av hjemmesituasjonen og stresset rundt det så flyttet jeg planteprosjektet i fosterhjem allerede før de hadde kommet opp. Noe som skulle være for en uke etter planen.

Han som skulle passe på plantene syntes imidlertid at dette prosjektet var veldig koselig. Og jeg er usikker nå på om jeg skal hente plante hjem eller ikke. De har tross alt mer lys der de er nå, og ingen katter som tar de.

Jeg har de siste ukene regelmessig fått tilsendt noen bilder av når plantene vokser. Så jeg har nesten blitt sånn “plantefadder”,haha! Har jeg ikke?:-) 

På bildene over er noen av paprikaplantene i “fosterhjemmet sitt” De står egentlig oppi noe, men jeg tok de utav for å ta bilde av de igår når jeg var på besøk. Så fine 🙂

Jeg har sådd noen frø til som jeg har hos meg, men de har ikke engang kommet opp. Og jeg tror det går så tregt på grunn av at de får for lite lys. Jeg har ellers plantet noen få ting de siste ukene av ren nysgjerrighet, uten at jeg vet om det kommer opp i det hele. “Hva er dette for ett frø? Fra ett brød? Det putter vi oppi” “En Kitneybønne fra butikken?” Oppi med den også. Så jeg rekner med å få den bønnestengelen nå! 😉

 

HAR DU PLANTET NOE I ÅR?

(Holder på å skrive fortsettelse på forrige innlegg, men tar litt tid. Skal skrive mer når det slutter å jobbe her for dagen)

8 kommentarer

Siste innlegg