Hvilken “Kibbe body type” har artistene? Ariana Grande, Katy Perry, Hayley Williamsm.fl.

God kveld! Er dere imponert over bildet jeg har redigert til dere over? Jeg hadde verdens verste fotoredigeringsapp å klippe ut i, men det var ett forsøk. (Haha!)

Jeg tenkte jeg ville dele ett nytt  Kibbe body types- innlegg, ettersom flere leser virker til å være interessert i å lese om det. Og idag tenkte jeg å gjette på hvilken kibbe-type jeg tror artistene i musikkvideoene nedenfor har.

 

Katy Perry

Jeg er nokså sikker på at Katy Perry er en soft neutral. 🙂 Denne musikkvideoen får meg i nokså godt humør, så jeg valgte å dele den fremfor andre enda bedre hits.

 

 

Christina Aguilera

Christina Aguilera vet jeg er vertfisert i Kibbesystemet som Theatrical Romantic. Men jeg må innrømme at dersom jeg ikke hadde visst det så hadde jeg nok bommet på hennes kroppstype ut fra denne videoen og uten å vite høyden. For jeg har alltid antatt at Christina Aguilera er over 1,70 av en eller annen grunn. Men hun har en lang vertkallinje, og ser mye høyere ut. Videoene er også ofte filmet i en vinkel som lager en illusjon på at hun er høyere. Men hun er altså 1.57 cm, og har veldig tydelige romantiske trekk i ansiktet (fyldige lepper, store øyne, softe kinn). Timeglassfiguren blir mye tydeligere når hun har litt høyere vekt.

 

 

Ariana Grande

Jeg er nokså sikker i min gjetning på at Ariana Grande er en Pure Gamine/soft gamine. (Mer mot soft gamine enn flamboyant). Dette ut fra høyde, ansiktstrekk, hvor hun har softe trekk, og kroppsbygning. Og hun er veldig søt, med ungt utseende.

 

 

Hayley Williams

Jeg tipper Hayley Williams kommer innenfor pure gamine. “Hard times. gonna make you wonder why you even try. Hard times, gonna take you down and laugh when you cry. These lives, and I still don’t know how I even survive. Hard times, hard times.” 

 

 

Taylor Swift

Jeg har stod mellom Dramatic og Nautral kroppsgruppe på Taylor Swift. Jeg vet fra før at Taylor Swift er en av de som er vertifisert i Kibbesystemet (i motsetning til flere andre i dette innlegget) og står da oppført som Dramatic. Jeg synest selv at hun ikke synes hun har ekstremt dominende trekk i ansiktet, men har nok trekk generelt sett til å havne innenfor den gruppen og ikke neutral.

 

Dette var bare mine gjetninger, og ingen fasit. Gjerne si om du er enig/uenig.

Alle kibbe bodytypeinnleggene finner du i en egen kategori i menyen, for de spesielt interesserte.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg