HVILKE INNLEGG SLÅR BEST ANN? 3 AV MINE MEST LESTE INNLEGG SISTE MÅNEDENE

Jeg synest det er litt moro med google analytics, for det er jo så mye rart man kan se inne på hovedsiden. Og jeg synest det er interessant å se hvilke innlegg som slår best ann! For slikt er ofte vanskelig å vite på forhånd, og man kan jo lære litt av det.

Jeg tenkte å dele noen av mine mest leste innlegg. Det sier jo egentlig mer om leserne enn om meg. Og hva “kategorier” som slår ann hos meg kan jo gjerne slå ann hos andre bloggere også.:-)

Hos meg er det definitivt mest klikk på bloggadressen min/sidetall og “om meg”. Så jeg vil tro jeg har endel faste lesere. Og ellers ligger mange innlegg i kategorien bloggprat høyt oppe. Men 3 av de 7 mest leste innlegga de siste månedene er disse:

1. Tror du på at kjeven kan endres uten kirurgi / mewing. HER (Ble dere overrasket? Mitt omtrent eneste og “verste” skjønnhetsinnlegg på topp av alle innlegga de siste månedene, haha! Men det er jo forsåvidt ett interessant tema)

2. Blogg.no og nouw sammenligning. (Dette innlegget er helt utdatert og tar utgangspunkt i blogsoft, så jeg holder på med med ett nytt oppdatert innlegg mellom wordpress blogg.no og nouw. Men det virker som flere er interessert i å vite forskjellene mellom de.)

3. Jeg dater ikke lave menn. Dating og preferanser. Det var litt artig at dette innlegget er mye lest. HER.

 

Hvis du har blogg;

Hva er dine topp 3 mest leste innlegg?

4 kommentarer
      1. God kveld! 🙂 Jeg såg det på siden til google analytics som pålogget der. Jeg var på startsiden å bladde ned til “Hvilke sider besøker brukerne dine?” Akuratt nå er den google analyticssratistikken jeg har inne på bloggen/kontrollpanelet falt ut, så jeg kan ikke dobbelsjekke hvordan det er der. men jeg lurer på om du kan finne noe info om dette du går på “pages” 🙂

Siste innlegg