Hvilke av disse 10 konspirasjonsteoriene tror jeg på.

1. Konspirasjonsteorien om at Elvis lever;

Nei den tror jeg ikke på. Tror egentlig noen på den teorien idag? Altså at han levde i mange år etter at han angivelig var død.

2. Konspirasjonsteorien om at månelandingen var fake;

Jeg har ikke satt meg særlig mye inn i denne teorien. Men jeg håper da virkelig ikke det. Det hadde vært totalt insain om det hadde vært tilfellet. Men “hvis og dersom” så skulle nokså mange ha samarbeidet om denne villedningen. Men jeg tror nok mest på at dette er en konspirasjonsteori.

3. Konspirasjonsteorien om at Korona kun er en “hoax” og ikke egentlig eksisterer.

Fy så deilig med må være å være så hjernevasket der, men jeg tror desverre koronaviruset er reelt. Det er sikkert mye med hånderingen som kan diskuteres i etterpåklokskap, men jeg tror ikke noen har påført oss en fake pandemi.

4. Konspirasjonsteorien rundt Marilyn Monroe;

Ja! Etter å satt meg mer inn i saken så mener at skulle stått minst “possible murder” og ikke “possible suicide” på dødsårsak. Dette er vel en av de konspirasjonsteorien som jeg tror mest på og som kanskje ikke burde kalles konspirasjonsteori engang. Men når bevis så tydelig spoleres så blir det jo vanskelig å få noen dømt. Men i motsatt ende; hva er bevisene for selvmord? Hvis dette kan gå gjennom som selvmord da kan jo mange bli “suididert” tenker jeg.

5. Konspirasjonsteorien rundt Dorothy Kilgallen

Ja, ettersom jeg tror på den med Marilyn Monroe med stor sannsynlighet er noe i, så tror jeg også på denne teorien. De henger liksom litt i hop. Dorothy Kilgallen var jo en av Usas fremste og mektigste mediekvinner på den tiden og det var hun som lekket repotasjen om den påståtte affæren til Marilyn og presidenten. Den damen var svært dyktig og en skarp reasearcher og hadde endel “inside information” som hun planla å ville publisere. Hun døde noen få år etter Marilyn Monroe, av “possible suicide” og det var nesten mer shady med omstendighetene og “stagingen” av dødsfallet enn med Marilyn.

6. Konspirasjonsteorien om at jorden er flat.

Denne konspirasjonsteorien synest jeg er fascinerende at mange oppegående personer tror på, og jeg blir nesten litt nysgjerrig. Men dersom det skulle være slik. Hvor er kanten? Burde det ikke vært flere med dødsårsak “Falt utenfor jorden”? Og er alle planetene da flate, slik at dersom man man vil bytte planet så kan man hoppe av jordkloden og lande på for eksempel mars? Søke etter intelligent liv der..

7. Konspirasjonsteorien om at Micheal Jackson ble drept.

Ja, det ble han jo. Men det er vel mer ett spørsmål om det var forsettelig eller ikke, og dr Murray har jo allerede sonet noen år. Jeg er åpen for at det kan ha vært mer enn ett uhell.

8. Konspirasjonsteorien om Angela Merkela og Hitler.

Nei, Angela Markel er ikke barnebarnet til Hitler. Og denne teorien er utrolig at lever i beste velgående sammen med at “Hitler lever”.

9. Qanan konspirasjonsteorien; 

Jeg har ikke satt meg veldig godt inn i denne teorien, men som jeg nevnte i ett annet innlegg så synest jeg at mye høres meget usannsynlig ut, og noe høres til og med litt psykotisk ut. Men jeg tror likevel at det finnes mye shady i det hvite hus og det kan godt være det er en promille sannhet ett sted i ryktene men som er slått ut av proposjoner og kontekst?

10. Konspirasjonsteorien rundt ulykken med prinsesse Diana.

Tja. Jeg er faktisk åpen for denne, men jeg vet jo ikke. Jeg synest det er mange ting som virker svært misstenkelig, uten at jeg vet om jeg klarer helt å tro at hverken kongefamilien eller myndigheter har gått så langt. Det mest urovekkende synest jeg er at hun skrev at noen planla en bilulykke og hvem det var, før det faktisk skjedde. Men det er en rekke misstenklige ting og ubesvarte spørsmål rundt selve “ulykken” og det er heller ikke vanskelig å finne ting som kunne ha vært motiver selv om akkuratt det blir konspiratorisk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro, så jeg stiller meg som sagt åpen.

 

Tror du på noen av disse konspirasjonsteoriene?

3 kommentarer
  1. Generelt er jeg overbevist om at verden I stor grad styres av en maktelite, og at det derav foregår shady virksomhet I kulissene. Det ødeleggende, er når ideer løper løpsk hos folk slik som I QAnon. Da blir denne galskapen brukt til å skape et vrengebildebilde av det å stille spørsmålstegn ved om ting faktisk er slik de ynder at folk skal tro det er, ved å få allmennheten til å assosiere reelle avsløringer med den komplette galskap. Jeg har sett flere eks på latterliggjøring av konspirasjonsteoretikere I pressen I det siste, så det skremmer meg virkelig! I det de får latterliggjort ting som fremkommer av shady virksomhet, har de faktisk skaffet seg carte blanc til å herje akkurat som de vil, da de ikke lenger behøver å uroe seg for avsløringer..

   1. Men hvem er denne makteliten? Ja, jeg tror også at det foregår mye shady i kulissene rundt omkring. Også kalt maktmissbruk.

    Ja, noen løper nok litt løpsk ja, og da blir det gjerne desto mindre troverdig.

    Jeg tenker at det bør være NOE fakta eller tyngde, selv om konspirasjonsteoretikere ofte prøver å lese mellom linjene og finne en alternativ sannhet. Men de fleste tenker jo ut fra sin egen oppfatning, erfaring, kunnskap,. Mitt oppfattelse av Donald Trump for.eks Kolliderer nok mye med en qanan trumpsupporter, og jeg får det ikke til å bli så forenelig at han er redningsmannen.

    Ja, det er lettere å latterligjøre det som har meninger som går utenfor flertallet. Var det en spesiell konspirasjonsteoretiker du tenkte på? Jeg tror Kari Jaquesson får kjørt seg litt. Mange har jo ulike meninger om koronahåndteringen. Men det er viktig at de med ett annet syn og kritikere også slipper til.

    1. Jeg må også ha noe tungtveiende bevis (ev. ekstremt sterk argumentasjon) for at jeg skal gjøre meg opp en mening. Sånn er jeg forsåvidt med alt mulig..
     Hva latterliggjøringen av de som argumenterer for skjulte agendaer o.l så sikter jeg til generelle uttalelser (såkaldte) eksperter o.l går ut med, hvor det hele slås stort opp med formuleringer som åpenbart sikter inn på å styre folks oppfatning i en bestemt retning, altså å se på potensiell skjult og shady virksomhet som konspirasjonsteorier, hvilket igjen er synonymt med absurditeter ala at jorden er flat. Kari Jaquesson ser jeg som et prakteksempel på en hvis meninger fritt kan latterliggjøres og avfeies som dumme, etc på grunn av dette her. Her skal det sies at Kari J. i mine øyne desverre gjør det betydelig vanskeligere for seg selv ved måten hun argumenterer på.. Jeg bøyer meg i støvet for gutsen hennes, og den styrken som ligger i ikke å la seg affisere, men jeg tror nok hun ville vært tjent med å legge frem sitt syn på en mer diplomatisk måte..
     Jeg mener jo selv de utallige paradoksene som følger det som har med pandemien å gjøre peker i retning av at det kan være skjulte motiver innbakt i disse tiltakene. Som K.J syntes heller ikke jeg dødligheten tilsvarer prisen som betales i hht smittevernet. Men det betyr ikke at jeg bikke anerkjenner viruset som ekte nok, liksom de som de som er redde og/eller vurderer aspektene rundt dette annerledes enn meg har min fulle forståelse/respekt, hvilket jeg savner hos K.J (Dæven, til babbel dette ble.. (haha))

Siste innlegg