Hverdagstanker, Trump- intervju, Queen.

God kveld!

💭 Det var litt flere innom her enn vanlig idag, og det er koselig men samtidig var det litt skummelt. Ikke det at det er såå mange lesere, og google analytics er litt ute og kjører- men alt over 400-500 er mye for meg. Det er ellers litt interessant hvilke innlegg folk er interessert i, og mindre interessert i.

💭 Jeg prøver å se litt på intervjuet med Trump som “alle prater om”. -Trump som prater om corona og statistikken. Men jeg er kanskje trøtt, for jeg falt litt av jeg. Coronastatistikken er nå en ting, men intervjuet rundt Black life matters- temaet gjorde meg ikke så klok. Jeg har ellers så lave forventninger til hva Trump lirer ut av seg at jeg i starten ikke følte det var såå gale eller overraskende, som kanskje sier vel litt i seg selv. Men det er vel ganske mye rart her..

Trump har fascinerende god selvtillitt, og han forteller at han synest at han er den presidenten som har gjort mest for “The black community”enn noen andre enn utenom en “possible exception” for Abraham Lincoln. Intervjuer sjokkert; “Do you think you did more then Linden Johnson (..) The Civil right act?”

Også sitat Trump i intervjuet; “Next year would be a good year if it isn’t ruined of someone who doesnt knows what hes doing” Hehe. Helt enig!

💭 Jeg vurderer å snart ta en liten some pause ink mail, og for å bruke Trumps ord, med en “possible exception” for bloggen.

💭 Over til noe helt annet.. Queen er virkelig blant de aller råeste banda i verden –ever, og Freddy Mercury er bare den råeste vokalisten og performeren;

Xoxo

3 kommentarer

Siste innlegg