Hvem er du mest og minst lik av karakterene i disse 5 seriene?

1.The Crown

Hvem identifiserer du deg mest med personlighetsmessig fra disse seriene?

Den jeg kanskje er mest lik i The Crown av de på bildet over er nok prinsesse Margaret. Og jeg er nok mest ulik Dronning Elizabeth, prinsesse Anne og prins Philip. Ellers i serien er jeg nok (kanskje ikke så overraskende) veldig ulik personligheten til Margaret Thatcher, og hvis jeg har likhetstrekk med noen i serien forøvrig må det vel være Diana eller Edward.

 

2.  Full house

Jeg såg mye på full house når jeg var veldig ung, og jeg identidiserte meg den gangen selvfølgelig med Dj. Hun var jo som meg storesøster, hadde brunt langt hår, og hadde søstre med lyst hår.. (For det var jo dette som var den viktigste delen av identifiseringen før, hehe).. Mange av karakterene i denne serien har faktisk endel likhetstrekk. Men jeg har muligens mest til felles med Stephanie av søstrene, og er mest ulik Michelle.

 

3. Desperate Housewifes

Dette var min favorittserie når den rullet på skjemen for 15 år siden.. Men alle karakterene er jo nokså “messed up”. Jeg husker at en av mine søsken en gang sa den gang at “Gaby ligner på deg.” Jeg spurte aldri på hvilken måte, så la oss virkelig håpe hun ikke syntes jeg var en kopi av hele personligheten til Gabrielle Solis hvert fall, haha. Gaby var ellers min favorittkarakter, for hun er hysterisk morsom. Likevel er Gaby og Bree seriøst de mest egoistiske og overfladiske av alle karakterene i serien, hehe.

Selv tror jeg av personlighet at jeg muligens er mest lik Susan og at jeg er veldig ulik både Bree, Lynette og Edie.. Men om noen skulle være uenig er det helt fint, hehe.

 

4. Friends

Jeg elsker denne serien, men jeg er nok ikke akkuratt prikk lik noen av karakterene. Jeg har kanskje flest likheter med Pheobe (noen hakk ned), og selv om jeg på noen områder er renslighetsfreak så er jeg muligens minst lik Monica.

 

3. The affair

Har noen av dere lest bloggen min lenge nok til at dere husker hvor oppslukt jeg var i the affair for 1,5 år siden, haha? Jeg elsket karakteren Helen, men jeg er nok minst lik Cole og Helen tror jeg.

 

Hvem er du mest lik? (Hvis du har sett noen av disse seriene da).

 

0 kommentarer

Siste innlegg