HVA SKJER MED..

God morgen! (Eller god dag eller natt, alt ettersom når du leser dette) Her er ett lite status quo innlegg om flere ting i livet som jeg har nevnt på bloggen men ikke oppdatert om.

Hva skjer med kameraet mitt?

Jeg nevnte jo at mitt få måneder gamle kamera måtte på reperasjon. Noe som såklart var litt kjipt når det var så nytt.

Nå er det ca to uker siden jeg leverte det inn, og jeg har ventet litt på melding i det siste om at det er klart til å hentes. (Litt utålmodig blir man jo når man er uten kamera og blogger, hehe!) Men igår kom melding det er ferdig reperert, og snart blir sendt. Yaaay!

Hva skjer med håret?

Det er nylig farget nøttebrunt mot kastanjefarget, noe som er litt annerledes enn den mørkebrune fargen. Men veeeldig godt ses det kanskje ikke.

Hva skjer med kartleggingen som jeg nevnte?

Jeg har bestemt meg for å ikke utlevere så mye om dette på bloggen, hvertfall ikke samtidig som jeg går gjennom det. Men jeg skal aldri si aldri. Jeg sier kanskje litt om jeg får behov eller jeg ønsker formidle noe spesielt (eller noen er interessert) men ikke veldig mye.

MEN jeg kan si at jeg skal til legen idag å starte på denne kartlegging av min “helsesituasjon” eller hvordan jeg skal formulere det. Så vet dere jeg starter på en litt tøff prosess.  Og jeg gruer meg utrolig mye og er kjempenervøs, samtidig som jeg håper det blir positivt. Planen er vel å søke meg inn til god og spesialisert behandling for de problemene som jeg sliter med i hverdagen håper jeg. Men slikt er jo ikke gjort over natta. Men jeg håper det blir bra. Noen diagnose pleier jeg aldri å gå ut med på bloggen, men jeg har jo nevnt at jeg har mye angst.

Hva skjer med hjemmesituasjonen/jobbingen?

Det er ferdige å jobbe hjemme på huset (Det har vært endel jobbing på huset der jeg leier) Og det er såå deilig at det er roligere her. Jeg håper ikke det kommer mye mer ting som skal gjøres, for det har føltes som det stadig kommer mer når jeg tror det er ferdig. Men det jeg stresset med i mange uker er hvertfall ferdig og det er veldig rolig nå:-)

Hva skjer med fetaost og oliven cravingen?

It never ends, haha! Jeg tror jeg spiser det nesten hver dag. Men jeg tror jeg må gå gjennom matvanene og ikke spise fetaost hver dag.

Hva skjer med kjærligheten?

Jeg vet ikke hvor mye jeg kan skrive uten samtykke fra den andre part. Men jeg kan evt skrive mer om det senere om noe har interesse av det da. Men jeg er fortsatt singel per def.

Hva skjer med boklesingen?

Jeg har jo sagt jeg har fått meg ny Joy Fieldingbok, og jeg har nå flere slike bøker jeg ikke har lest. Men jeg har ikke helt helt følt jeg har hatt roen til å lese i det siste. Likevel gleder jeg meg til å begynne på de.

 

ER DET NOE DERE LURER PÅ?

6 kommentarer
  1. Enkel oppsummering det der 😉 Det sitter en engstlig liten frøken uten kamera og spiser fetaost i et nyopppusset hus. Mens hun venter på diagnosen og den store kjærligheten så leser hun en bok.
   Ha en fin dag du detta går bra vettu, men du verden så ille jeg også hadde savnet kamera mitt. Har ikke glemt hvordan det var da Eli gjemte mitt på et lurt sted.

  2. Fint med litt oppdatering. Du får det sikkert bra med den behandlingen. Skjønner det er litt skummelt, men det blir sikkert bra <3 Klem til deg <3

   1. Tusen takk, ja jeg håper det blir bra. Det er jo ett stykke til behandling på em måte når det er først karlegging, så henvisning, så ventetid.. Men er igang, og kartlagging er på en måte behandling det også såklart. Det kan hvertfall være utrolig krevende. Tusen takk, setter pris på du skriver det!:-) <3 klem

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg