HJEMME-STRIPING AV HÅR FOR FØRSTE GANG

Da har jeg testet hjemmestriping for første gang i mitt liv. 

På før og etterbilde over kan man se stor forskjell. MEN jeg har bare bleket en liten del av hele håret idag og ikke engang de øverste laga. (Litt omvendt av hva man ofte pleier gjøre når man striper hår. For man striper jo ofte de øverste laga.) Men jeg teste litt “safe” idag og EN pakning hadde uansett ikke rukket til å stripe hele håret mitt. Jeg må sikkert ha 2-3 tipper jeg. 

Bilde under viser håret tidligere i uka

Resultatet der jeg hadde i bleking ble litt gulaktig, noe som var helt forventet når jeg hadde så mørkt og farget hår fra før. Og jeg må nok eventuelt ta en runde til med striping for å få fargen hvitere. Men per nå virker håret hvert fall relativt sunt der det er stripet.

Ettersom jeg bare har striper litt under de øverste hårlaga så ser man omtrent bare stripene hvis jeg har hestehale eller drar i håret. Så jeg er nokså brunette enda. Og så må jeg tenke på om jeg skal fortsette å stripe håret, eller eventuelt ta i brun hårfarge igjen. (Her har vi safet på mange plan)

Jeg må innrømme at jeg syntes den “hetta” og heklenål ikke var det kjekkeste jeg har gjort. Au.. Håret floket seg jo på vei ut hullet i hetta og jeg mistet endel hår og litt tålmodigheten. Egentlig hadde jeg ikke helt “roen” til å fikse med hår idag. Men det var liksom idag det ikke var jobbing her, og var best å gjøre slikt.. Så jeg må prøve å være mer tålmodig neste gang tror jeg.

Det som etterhvert skjedde med denne litt utålmodige og hårsåre frøkena var at hetta ble tatt av og jeg påførte litt bleking uten. Og det er nok ikke til å anbefale, for da blekes ikke alt samtidig og er ulik tid i håret. (For etter 45 min max etter første påføring må det jo vaskes ut..)

Og tror dere ikke jeg fikk lyst å ta mer og mer noen steder? Jeg ble så nysgjerrig på å få ett inntrykk av om hvordan jeg ville se ut med lyst hår, hehe. Så håret er nok mer enn bare stripet enkelte steder vil jeg si. 

Ellers så konsentrerte jeg meg om EN side av håret. (ikke øverste laga av håret som sagt) Og selv om jeg ikke vet om jeg hadde turt å gjennomføre en slik delt hårfarge -look så synest jeg egentlig det kan være litt tøft jeg. Men jeg kan ikke for at jeg assosierer det med en ikke så snill Disneykarakter.. Den sveisen er liksom blitt Cruella, er det ikke, hehe? 

Så enn sålenge brunette på utsiden og litt blondine under. Så får vi se.. Jeg har lært litt idag hvert fall.

HAR DU STRIPET HÅR HJEMME FØR?

8 kommentarer
  1. Det er litt au og var nok smart å teste litt. Men fine striper ser det ut til og jeg liker det ikke blir helt superlyst ♥️

   1. Ja, det var litt au rett og slett, hehe! Det såg bedre ut på bildet der enn i virkeligheten mener jeg. Nå ser håret for gult ut synest jeg, appelsingul, og det er ikke fint. Men enig i at hvitt eller platinablond heller ikke er tingen hvis man vil ha det litt naturlig. Jeg må se hva jeg gjør.. 🙂

   1. Ja, jeg er appelsingul omtrent der jeg bleket det, og det var ikke fint. Jeg er glad for at jeg testet litt hår og ikke stripet hele håret. Hvordan bleker du eventuelt håret?

  2. Sånn hette er bare grusomt vondt (hilsen frøken hårsår) så jeg bruker folie hvis jeg skal stripe. Nå er det veldig lenge siden men har hatt mine runder med hjemmefarging 😊 veldig lurt å teste der det ikke synes så mye da 😊

   1. Ja, den hetta var ikke noe kjekk! Ja, jeg er glad jeg testet forsiktig, for ble litt for gult synest jeg, så tror kanskje jeg vil gjøre det på en annen måte hvis jeg vil lysne det.

Siste innlegg