HELT NY UTROLIG BRA NETFLIX-SERIE!!! ANBEFALES STERKT!

Det er lenge siden jeg har funnet en ny serie jeg blir så totalt hektet på å ikke klarer å slutte å se! Men igår skjedde det igjen.. 

Netflix har lagt ut en helt ny serie som heter Dirty John. Og la oss si det sånn. Jeg begynte å se serien i går ettermiddag og sluttet  halv to!!! Det vil si jeg har spart EN episode til idag (av sesongens åtte), haha. Så det var samme feeling som når jeg såg The fall! Jeg er hektet!!

Dirty John er basert på en sann historie. Og her er superkort beskrivelse:

En godt voksen suksessfull dame nettdater og finner etterhvert tonen med en kjekk kar som heter John. Det går så nokså fort i svingene. Hennes to nokså voksne døtre, sønnen og nivøen blir derimot raskt skeptisk til den nye kjæresten. Og de går etterhvert så langt spm å bestille en etterforsker for å finne ut hva John skjuler. Og det er ikke lite han skjuler..

Jeg skal ikke spoile så mye. (Jeg syntes traileren på netflix spoilet altfor mye- så jeg anbefaler å IKKE å se den.) Men handlingen er veldig spennende, og det er lite “dødpunkt” i filmen- noe som gjør det vansklig å ta pauser…

Jeg tror serien fenger meg litt ekstra fordi jeg kan relatere noe til eget liv. For selv om jeg heldigvis ikke har opplevd tilsvarede som damen i serien kan jeg kjenne igjen å ikke se “røde flagg” både i dating og i en relasjon, selv om alle rundt meg såg det. Og jeg kunne sikkert gitt en psykopat MINST en second chance og være for naiv. Men nå skal jeg egentlig ikke snakke om meg. Men den treffer meg nok på ett ømt punkt fordi jeg faktisk kan relatere meg til noe.

Den kvinnelige hovedrollen spiller veldig bra! Og jeg blir så dratt med inn i historien og det hun går gjennom. Og jeg synest faktisk alle skuespilerne er fabelaktige. Og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å se videre nå.. Sånn !!!!!!!!

DIRTY JOHN — “Approachable Dreams” Episode 101 — Pictured: Connie Britton as Debra Newell — (Photo by: Jordin Althaus/Bravo)

Ellers tror jeg serien passer for de fleste som liker spenning, kjærlighet, krim, thriller og drama. Den hadde liksom alt. Og skal jeg strekke strikken ekstra langt er det nesten slektet til true crime ettersom det er basert på sann historie. Men de 7 episodene jeg har sett har vært veldig “snille” på vold og gørr, lite slikt, mest psykologisk spenning- og det liker jeg best!

TERNINGKAST: Full pott i sin sjanger! Min mening!

HA EN FIN KVELD!  <3 – HILSEN “FRØKEN- NYDUSJET & SKAL SE SERIE FRA SENGA Å SLAPPE AV NÅ!”

6 kommentarer

Siste innlegg