Har skrevet i flere timer, men får jeg publisert noe?

Idag har jeg ordentlig fredagsfølelse, selv om jeg vet at det ikke er helg riktig enda..

Jeg har fått slappet litt av ikveld, og har hatt en meget søt firebent venn Pus liggende litt på magen. Jeg har fått min daglige sukkerdose dekket etter å ha drukket cola, og spist litt mer sjokolade enn jeg hadde tenkt. (Det er ikke lett å stoppe før det er tomt). Og nå koser jeg meg med litt bloggskriving og lesing. Det trengte jeg, for denne uka har inneholdt i overkant mange tøffe stunder for en liten uke.

Det har vært veldig deilig å komme inn i en skriveflow i flere timer idag. Men jeg må flire litt av meg selv for å blogge på en måte der det tar lang tid før jeg blir ferdig.

Det er nemlig ikke så lett å begynne på ett innlegg, skrive det ferdig, og publisere det. For jeg vil tippe det er slik flertallet av andre bloggere blogger?

Min prosess når det gjelder det meste er mer slik;

Begynner på prosjekt 1. Får en annen ide mens jeg holder på med prosjektet 1. Begynner på prosjekt 2. Går tilbake til prosjekt 1. Få en helt ny ideer. Osv.  -Og så til slutt bytter jeg på å jobbe på ørten prosjekter.

Jeg skal snart skrive videre på innlegget jeg nevnte for noen dager siden at jeg skulle skrive. Jeg har forberedt meg innimellom med å høre podcaster, videoer og lese meg opp på temaet. Og jeg synest det er utrolig spennende! Og det har ellers dukket opp nye ideer på andre temaer, som jeg da har lagret i tankene til jeg fikk blogget igjen.

Så idag har jeg begynt å skrive på tre nye innlegg, som jeg håper å få ut etterhvert.

Noen temaer er mer ferskvare (nyhetssaker) enn andre, og må gjerne snike i publiseringskøen. Men dette med at det tar så lang tid å skrive innlegg gjelder jo gjerne de mer tidskrevende. Men dette lille innlegget jeg skriver nå skal jeg klare å få ut med en gang 😉

I mellomtiden til jeg får publisert noe mer, vil jeg bare si at jeg håper dere alle har det fint. <3

11 kommentarer

Siste innlegg