Har du denne kroppstypen? Classic, Kibbe body type.

Meghan Fox

I dag vil jeg beskrive de kroppstypene i Kibbe body type som kalles Classic, Soft classic og Dramatic Classic. Tidligere har jeg skrevet om kroppestypene innen Romantic, Gamine og Dramatic, som kan leses om HER.

 

Kjennetegn på kroppstypen “Classic”;

– Ett stikkord for Classic kroppstype er “Moderat.”

– Classic blir beskrevet som den “perfekte mixen og balansen mellom yin og yang ytterpunktene.” Dette er fordi benbygningen og kroppstrekkene hverken er veldig softe -eller veldig skarpe. Og det meste er nokså balansert, moderat, symmetrisk og proposjonalt når det kommer til høyde, lengde, skarphet og softe trekk.

– Classic kroppstype har ofte en moderat høyde. Det vil si at de som har denne kroppstypen ofte er mellom 162,5 og 170 cm høye. Litt unntak i høyde kan forekomme. Det vil si hverken veldig høye eller veldig lave.

– Classic har en nokså symmetrisk benstruktur som bikker litt over imot det skarpe og rette.

– De med denne kroppstypen har gjerne moderat størrelse på hender og føtter, og armer og ben er hverken lange eller korte.

– De ulike kroppsdelene er relativt proposjonale og symmetriske.

OLIVIA PALERMO in Elle Magazine, Australia October 2014 Issue

Med andre ord vil en med Classic kroppstype IKKE;

– Være veldig høy eller ha veldig stor og lang benstruktur og store hender og føtter.

– En classic vil heller ikke være veldig liten med små korte armer..

– Ansiktstrekka vil ikke være veldig dominerende og fremtredende som i Dramatic kroppstype. (Men dramatic Classic vil ha litt mer dramatiske ansikstrekk enn de andre Classic- typene..)

– Classic vil ikke ha like runde fyldige trekk som Romantic type. (Store øyne, fulle lepper, runde fyldige kinn og rundt ansikt. (Selv om Soft Classic har fyldigere kinn enn resten av Classictypene..)

-En classic vil ikke ha timeglassfigur. Det vil ikke si at man ikke kan ha former, men ikke en stor timeglassfigur. Og jeg vil her også minne om at flere kjendiser med Classic kroppstype har silikon og andre inngrep som gir inntrykk av litt mer timeglass enn de naturlig har..

 

Classic type;

Jeg kan gi noen eksempler på ulike kjendiser med Classic kroppstype;

Cathrine Deneuve, Høyde; 168 cm

 

Classic type er den kroppstypen som blir beskrevet som den perfekte blanding av Yin og Yang. Men selv om ordet perfekt er brukt, så vil ikke det si at kroppstypen nødvendigvis er mer perfekt eller vakrere enn de andre kroppstypene, men at alt er veldig moderat og symmetrisk og mixet godt. Og med fare for å gjenta meg selv, så er høyden på Classic kroppstype hverken veldig kort eller veldig lang. Armer og ben er hverken lange eller korte, men nokså proposjonale. (Iforhold til for eksempel flamboyant gamine som gjerme har litt lenger ben enn overkropp.. som foresten også kan være ett utrolig nydelig trekk. Eks. Audrey Hepburn). Ansiktstrekkene til Classic er hverken veldig softe eller veldig dominante og skarpe. Lepper og øyner er ofte moderate i størrelse, og classic type kan ofte se litt sofistikerte ut. Den typen som bare heter Classic type blir gjerne omtalt som den meste sjeldne kroppstypen.

Soft Classic;

Soft Classic har litt mer “softness” enn de andre kroppstype innen “Classicfamilien.” Det vil si at hvis to personer med ulike Classic- kroppstyper har samme BMI, vil den med soft Classic type ha mer softness, som fyldigere kinn enn den andre. Og kroppstypen SC har naturlig litt bredere, softere lår enn Dramatic Classic. Men alle Classic- typene er nokså moderate på det meste.. Og en Soft classic vil ikke få en stor timeglassfigur alla Romantic/ Marilyn Monroe.

Jeg kan gi noen Soft classic eksempler fra kjendisverdenen;

Dakota Johnson, Høyde; 171 cm

 

Jessica Chastain, Høyde; 163 cm

 

Emily Blunt, Høyde; 171 cm

 

Dramatic Classic;

Dramatic classic sier i selve ordet at dette er Classic kroppstype med litt mer dramatiske trekk. Du kan lese om kroppstypen Dramatic her. Dramatiske trekk kan for eksempel være fremtredende dominerende trekk i ansiktet, litt avlangt ansikt, høyere kinnben og gjerne smale lepper og mandelformede øyne. (Mange kjendiser har fylt på leppene da..). Dramatic Classic har mindre former og fett på kroppen enn for eksempel Soft Classic -og er mer flamboyant og rett i linjen, med smalere lår.

Olivia Palermo, Høyde 168 cm

 

 

Meghan Fox;  Høyde; 163 cm

Jeg må nevne at å gi kjendiseksempel ikke alltid er like treffende. For de fleste kjendiser fikser mye på kropp og ansikt, og det gir derfor ikke alltid helt riktig bilde av kroppstypen ettersom de gjerne har fylt litt på lepper og kinn- noe jeg misstenker Meghan Fox har. Hun er jo aldeles nydelig, MEN med operasjoner og injeksjoner vises ikke nødvendigvis ett naturlig DC ansikt slik hun ser ut nå.. Ellers vil jeg nevne at mange coverbilder av kjendiser er photoshoppet (Som vi alle vet men noen ganger glemmer). Men jeg har forsøkt å finne noen bilder som er naturlige og illustrerende i dette innlegget, men uten å bruke veldig uflatterende paparazzibilder av respekt for dem som er bilder av-kjendis eller ikke..

Courtney Cox, Høyde; 165 cm

Har du kroppstypen Classic? Noen spørsmål?

(Ps! Alle innlegg om “Kibbe- kroppstyper” finner du i kategorien “kibbe body types”.)

0 kommentarer

Siste innlegg