HAR DERE SETT DENNE? HISTORISK PÅ YOUTUBE

BlackPink photographed in the PEOPLE Magazine Portrait Studio at the Universal Music Group 2019 Artist Showcase on Feb 9, 2019 in Los Angeles, CA.
CREDIT: Jim Wright for PEOPLE

Jeg nevnte på innlegget tidligere idag at jeg hadde en sang på hjernen som heter “Kill this love” av Blackpink. Å jeg har fortsatt sangen på hjernen, og har hørt litt på den ikveld.

Jeg liker låten bedre og bedre, og jeg synest det er utrolig tøft av ett jenteband fra Korea har kapret plass på Billboard og nå har den mest viste Kpop videoen på YT. Det er jo historisk.Og det er veldig artig at musikkartister fra Asia blir synlige i vesten, for det er jo ikke så ofte. Og nå har jammen Blackpink havnet på radio Haugaland til og med, hehe. (Nærradioen).

Jeg må flire litt av starten på musikkvideoen for det er så utrolig pompøst og litt annerledes. To store svaner og merkelig lipsync. Men fra 1.15 på refrenget er det ganske hot og girlpower. Og artig å følge hårfargene og antrekka gjennom videoen. Man kan finne inpirasjon gjennom mange kanaler 😉 Og foresten hørte jeg den flere ganger før jeg tenkte over at de ikke sang engelsk hele tiden, haha. De synger jo koreansk mesteparten av tida, men engelsk innimellom.

Hva synest dere om Blackpink og låten Kill this love?

Ps! Kan dere andre bloggere skrive ordet YT i fulltekst uten at bloggen tror ordet er en video å lager hull i teksten? YT er steder videoen under er hentet fra….Utrolig kjipt å ikke kunne skrive ordet full ut, men håper alle forstår hva jeg mener fremover med forkortelsen YT. Har endel teknisk rot med bloggen.

6 kommentarer

Siste innlegg