Happy go lucky/ koffein & energi/ Vegetarfrokost./ Rare matvaner.

God dag! Idag er planen å være ordentlig forfengelig. -Og jeg har tenkt å være nokså overfladisk hele dagen med nyhetspause og “happy go lucky.” Hørtes det ut som en god plan?

Jeg skal etter planen stelle både hud, hår og sminke meg.. Men jeg har ikke bestemt meg helt for om jeg skal farge håret enda. Og isåfall blir det nok ikke mer spennende enn mørkere brunt.

Koffein og energi

Jeg elsker kaffi, og jeg tror koffein kan hjelpe på hvis man er trøtt, spesielt placeboeffekten med kaffi på morgenen, hehe. 😉 Men dersom man er utslitt i kroppen er min erfaring at det ikke alltid gjør nytten med koffein, men kanskje bittelitt vondt verre? (Og da burde man jo kanskje hvile også og lytte til kroppen) Min erfaring er hvert fall at jeg ikke nødvendigvis får mer energi med koffein dersom jeg er heelt kaputt (dessverre), men blir gjerne litt skjelven og dårlig.

Ellers så ser det kanskje ut som jeg får i meg mer kaffi enn jeg gjør på bloggen.. Kanskje. For man poster jo tidt og ofte med kaffikopp el l.. Og jeg drikker gjerne kaffi flere ganger i uka, men jeg drikker det oftest i små mengder. Energidrikk (bildet over) drikker jeg ekstremt sjelden, men nå har jeg fått en i hus 😉

Vegetarfrokost.

På bildene under er noen av matvarene jeg har hjemme nå som funker til en enkel hverdagsfrokost -som er vegetar. For jeg har visst blitt mer og mer den “veggis-veien” jeg, uten at jeg vil sette meg i en kostholdsbås..

Rare matvaner?

Jeg har endelig funnet en matbutikk som har grønnsakspostei, og jeg må si at jeg synest det var ett godt og fint alternativ til leverpostei. Har dere smakt den? Som barn hadde jeg ofte sylteagurk (eller vanlig agurk) på leverpostei. Og for de som har den vanen så funket det fint til grønnsakspostei også. (Eller kanskje alle her synest det hørtes helt sært ut, haha. “I dont blame you”..)

Ja, det er jo myye mer vegetarpålegg å velge i enn dette lille utvalget jeg viste over.

I forhold til egg så må man gjerne ha tilbehør som salt, pepper -og gjerne litt majones? Som barn husker jeg at jeg ofte hadde kaviar på kokt egg, men det er lenge siden jeg har hatt.. Og så hadde jeg en tenåringstid der det var ketsjup på det meste. Men ketsjup på speilegg er nok en tradisjon jeg er over, hehe.

Har du noen rare mat-tradisjoner? Blir du mer opplagt og energifylt av kaffi?

Ha en fin dag. 🙂

Innlegg fra igår.

0 kommentarer

Siste innlegg