Gullbarbie til blogg.no. Burde man hatt flere retningslinjer?/ & kibbe body types

God dag!

I dag står det på nyhetene at blogg.no har mottatt årets gullbarbie. Og selv om jeg er glad i denne plattformen så tenker jeg at det kanskje var litt på sin plass?:-)

Jeg håper at gullbarbien er det som skal til for at det kommer noen retningslinjer iforhold for eksempel indirekte reklamering for plastisk kirgurgi og klinikker.

Mye av ansvaret  for blogginnhold per idag ligget hos bloggerne selv. Og naturligvis ønsker jeg på en måte at bloggerne skal ha mest mulig frihet til å skrive og ytre seg som de vil, og jeg er usikker hvorvidt absolutte regler er noe jeg hadde stemt for uansett. Men noen få retningslinjer og en anbefalt vær varsom plakat tror jeg ikke hadde skadet. For per idag står det ingen retningslinjer eller vær varsom plakat synlig på siden til blogg.no som omhandler kroppspress.

Hva er deres mening? Burde det vært absolutte regler, eller anbefalte retningslinjer? Og ville dette kunne begrenset ytringsfriheten? 🙂

Ellers blir det ikke fritt for kroppsfokus her idag 😉 For jeg har litt lyst å dele mer innlegg om Kibbe Body types. Og jeg håper kroppstyper er interessesant for andre enn meg, og at det kanskje kan bidra til ett mer positivt eller bevisst syn på egen kropp.

Ha en strålendes dag! Blogges <3

0 kommentarer

Siste innlegg