Guidlines til oppklaring hvis du er forvirret. (Korona/Humor/Parody).

God kveld!

Jeg håper dere har en fin kveld! Jeg vil bare dele en video med dere som fikk meg til å flire godt;

Dette var jo nesten som å høre på pressekomferansene med Bengt Høye noen ganger, hehe. Neida. Men jeg tror igrunn at vi alle kan kjenne på en forvirring noen ganger. Og selv om videoen over nok er fra tidligere i pandemien, så er det jo fortsatt veldig mange uklarheter.

De siste dagene tipper jeg at mange har hatt ekstra mange spørsmål/tanker med alt fokuset i nyhetene på vaksinering, økt smittetrend, stopp av vaksinering, blodproppbivirkninger, og innføring av mer restriksjoner. Og jeg følte det litt som “hun i videoen” når jeg såg pressekonforansen idag om den vaksinenstoppen (mulige alvorlige bivirkninger hos noen). Men det blir forhåpentligvis mer som blir avklart snart.

Jeg er nok ikke den som er mest missfornøyd med håndteringen av pandemien til nå, spesielt ikke i starten. Men jeg er litt spent på hvordan man velger å løse ting fremover, for det kan jo bli konsekvenser for mange. Og jeg vet at det finnes mange ulike meninger om hvordan man skulle ønske at ting ble håndtert.

Jeg føler ellers med alle de som synest at dette med viktigheten av å ta vare på sin psykiske helse virker som ett paradoks nå. ♡

Ønsker dere en fin kveld!

2 kommentarer

Siste innlegg