GODE OPPFINNELSER TIL KJÆLEDYRA?

God kveld!

Her har det vært en litt hard dag, og ikke den beste kvelden. Men akkuratt nå prøver jeg å finne kveldsroen, og jeg har funnet frem sesongens første HamarLillehamers julebrus. Jeg trodde jeg plukket med meg den sukkerfrie varianten, men jeg har visst tatt den med sukker. Men den er jo ekstra god- men jeg får hvert fall dekket sukkerbehovet for idag får man si..

Jeg havnet for noen minutter siden inn på noen videoer på youtube som endelig fikk meg til å dra litt på smilebåndet. Egentlig litt rart å underholde seg med reklamer, men.. Youtube anbefalte meg en video om “kattedo-tips“- Og siden tipset skulle være “lifesaving, amazing!!!!!! (sånn cirka) klikket jeg meg innpå..” Og så kom det opp mange videoer med amerikanske oppfinnelser. Så jeg må nesten bare dele noen av disse bare for underholdningen sin del.;)

NR 1 Smart scoop cat litter box

Denne reklamen tror jeg faktisk gav meg dagens første gode latter- så det er bra.

Jeg ser for meg utrrykket til en av mine katter hvis jeg i ett tenkt tilfelle hadde fått en sånn, hehe.

Tror dere at denne oppfinnelsen ville funket optimalt? Nå gjør jo katter fra seg alt fra stort til smått til løst og fast for å si det forsiktig.. Og går ikke en kattespade like fort?

NR 2 Litter Robot Kattedo

Video nr 2 ser ut som en sci-fi kattedo fra space, hehe. Ville katten din ha våget å gå inn i den greia der? 😉

Denne kattedoen er vel gjerne for litt rike katter- 5-6000 er jo litt, og tar jo litt plass.

3. Hundedo

Jeg håper jo de fleste med hund går på tur med den når en må på do. Men jeg lurer litt på om hunden vil skjønne så lett at han ska gå på do på denne? Man kan jo selvfølgelig lære de opp til det meste, men.. hmm..

3. Miniplen for hund

Jeg er ikke helt overbevist om at det er en genial oppfinnelse. Men det skader jo ingen om noen ønsker å være snill med hunden å tenker de vil gi den en miniplen. Men om den blir så fin og hygienisk som det fremstår i videoen etter en tid vet jeg ikke..

 

TANKER?

6 kommentarer
  1. Hæ!?..
   Dette må jo serr være det mest idiotiske jeg er blitt presentert for i mitt liv (haha). Selve stjernen var jo denne robotdoen i tre versoner, da. Heeelt på trynet (hahaha)

   1. Hahaha! Jeg synest det er facinerende både at noen tenker dette er en god ide, at de invisterer i ideen og setter den ut i livet- OG at mange faktisk kjøper det. Det er tydeligvis ett marked for mye rart for kjæledyr i USA..

  2. Drakk julebrus på lørdag..blir som oftest AASS her i huset..det er jo den mest lokale..men gøy å teste ulike varianter.. 🙂 Nå har jo ikke vi noen dyr..men sånn stort sett syns jeg di vanlige tinga funker best her i livet..ikke sånne spesielle duppeditter som i videoene her.. Ønsker deg en fin dag videre <3

  3. Skulle inn å kommentere det nyeste innlegget..men finner ikke noe kommentarfelt der..Så om du ikke bevisst har stengt det..eller at jeg surrer ..så sjekk det <3

Siste innlegg