God morgen! Strikke piknikkteppe?

God morgen!

Jeg var oppe tidlig idag, og det er jo nesten sommerstemming ute!.. Nesten 😉

Jeg har kikket litt på strikkeoppskrifter og skisset opp noen mønster her på morgenkvisten. Og jeg vurderer å lage ett piknikkteppe som mitt neste prosjekt. Med andre ord “designe” ett lappeteppe med ulike sommerslige mønster inni rutene.. Jeg tenkte hjerte og sommerfugl. Og kanskje noen dyr?

Den første utfordringen er at jeg hadde tenkt å ha 20 masker på rutene. Men enkelte av mønstera jeg kunne ønsket krever nærmere 30. Derfor er jeg litt i tenkeboksen, ettersom jeg hadde  grense på max 25 med garntykkelse 4.

Hvor store ruter på lappeteppe synest dere er finest? Mellomstørrelse, store eller små?

Vi får se om det blir noe teppe i det hele. Dette er jo ett stort prosjekt, og jeg kjenner meg selv, hehe. Men det er så greit å kunne ta en rute av gangen.. og hvis teppet blir lite kan en av kattene kanskje få det.

Mitt forrige prosjekt.. (ehem).. gav jeg litt opp.. Den kjolen er jeg litt redd for at aldri blir ferdig. Planen var å lage kant rundt hele kjolen, (det er ikke på bildene) og jeg testet om knyning bak ville vært fint som en demostrasjon, men jeg vet ikke hvordan man skulle fått det til på ordentlig.. Det ble ikke så veldig bra, så mulig jeg rekker opp.

Ønsker dere en fin dag! Og jeg tror jeg må prøve å komme meg ut litt idag! Kanskje jeg skal vaske vinduer? Men jeg lurer litt på om skolene skulle starte opp igjen for de minste idag? Jeg bor ved en skole, men det er så veldig stille..

Kos dere! <3

5 kommentarer
  1. Høres fint ut det teppet, og rutene har jeg ingen formening om. For det har jo alt med garntykkelse, mønster osv. å gjøre. Synes det høres fint ut uansett 🙂
   Fint det på bildet, med snøringen bak ♥
   Skolene starter neste mandag tror jeg 🙂 Det er barnehagene som starter opp i dag. Og med redusert åpningstid. Spennende tider. Håper ikke det feiler totalt. Men det kan jo gå bra 😀
   Fineste soldagen til deg ♥ Klem

  2. Det blir nok fint teppe 🙂 Jeg synes mellomstørrelse er finest tror jeg 🙂 Blir spennende å se når du kommer i gang 🙂

Siste innlegg