God mandag! Hverdagsinnlegg.

God mandag! Her kommer ett lite hverdagsinnlegg.

Jeg var oppe rundt 7 idag (jeg er litt imponert selv, så jeg måtte ta det med, hehe) og møtte min morfar litt senere på morgenen. Det var fint å se han, for jeg hadde jeg ikke sett han siden juni -ettersom han hadde vært borte flere uker i sommer.

På veien over broene idag hørte jeg på radio Haugaland- lokalradioen i området.

Foto Pixabay.

På lokalradioen idag var det både Vamp (suprise liksom), Beatles og slike sanger jeg kaller russelåter på spillelista (sanger på oslomål med syykt mye autotune, og kleine tekster.) Ja, den sistnevnte sjangeren er nok ikke min personlige favoritt som dere skjønner, men det funker såvisst til riktig setting:)

Man våkner man jo litt av Come together på mandags morgen da, selv om den gode sangen er nokså overspilt;

Stort sett har radio Haugaland bra spillelister altså, og jeg må både flire og noen ganger riste litt på hodet av den ene faste radioverten- Alf, hehe. Man vet aldri hvilke kommentarer som kommer, og ufiltrere og tidvis sterke meninger:) Og ellers er det strake flotte brede veier enkelte steder her nå, nesten uten trafikk idag. Så pluss “lekebil elbil” må man være påpasselig med den farsgrensa som ikke er så høy.

Koronaen er ellers på vei oppover i “nærområdet,” noe jeg ikke er så begeistret for. Utenom Moss og Hurtigrutens spredning så ligger haugalandet godt oppe på statestikken, mens småstedene rundt forløbig ikke har noen tilfeller heldigvis.

Folk flest virker veldig avslappet til Korona enda. Men det er antibac satt opp på kjøpesenter og avstandslspper på gulv og vegger.

Jeg har lagt merke til at de ansatte på matbutikker har sluttet å bruker hansker, (det er nok helt ok om de er hygieniske på andre måter altså). Men jeg er litt skeptisk til ringer, armbånd, klokker, (neglelakk) og mobilbruk i kassen ettersom det ikke er anbefalt akkuratt nå.

Ellers så må jeg bare nevne denne nye verdenstrusselen; nysing. Sagt litt på fleip og litt på alvor. For en som ekspederte meg nøs idag. Og jeg tenkte at det er jo jammen ikke lett heller når man er på jobb og nyse. Sånn plutselig, akutt. Men det kommer jo ann på hvordan de håndterer det.

Jeg måtte nyse veldig inni en matbutikken tidligere i sommer. Antagelig noe jeg reagerte på. Så jeg prøvde nyse innover med munnen igjen (ja, det er mulig å svelge en nys, dog litt ubehagelig) og inn mot albuen. Men man føler seg jo som en kriminell uansett med en akutt nysebyge inni butikken (enda så diske og “riktig”man prøver håndtere det). Men nå har det jo ikke vært såå hysteri for korona i sommer. Men hvis det blir en verre pandemisituasjon, da blir man vel nesten redd for å bli kastet ut av butikken om man slipper ut ett nys?;)

Jeg håper at vi klarer å unngå en situasjon med en ny lockdown og mer spredning, (og jeg håper også at alle de som har blitt smittet kommer seg på bena igjen.)

Har din ukestart vært bra?

0 kommentarer

Siste innlegg