GOD KVELD

Foto: Pixabay.

Jeg vil bare ønske dere en god ny uke imorgen!

Jeg håper vi blogges imorgen, men det er veldig vanskelig å vite og planlegge noe som helst sikkert for tiden. Så det blir mye kanskje, hvis og om.. Men jeg pleier å ha bloggen høyt på prioriteringen.

Helgen har vært veldig rolig, men imorgen tidlig blir det mer texas. Og jeg gruer meg utrolig mye. Jeg håper så utrolig sterkt alt går bra.

Ellers streiket telefonen min idag. Nå er ikke jeg den som er mest aktiv på telefon. Men når man bor alene å telefonen hverken vil på eller av, da blir det litt panikkstemning. Så jeg håper virkelig at jeg har fungerende telefon imorgen tidlig..og helst at fungerer lenger- eller blir det enda mer texas imorgen.

Ha en fin kveld! Og god ny uke! <3

6 kommentarer
    1. Håper dagen og den nye uka blir bra for deg.. Om man ikke bruker tlf mye er det greit å ha en som fungerer uansett.. Leste om Kvinneguiden…har selvsagt hørt om den men er aldri innom der..blir for mye “trykking”på pc taster om jeg skulle lese der i tillegg til blogg.. også liker jeg ikke sånne kranglete kommentarfelt.. Men kan tenke meg at man blir litt “hekta”om man først begynner å følge med på en sak.. Klem og fin ny uke til deg <3

      1. Tusen takk! <3 Håper den nye uka blir fin for deg også. Kjekt å høre fra deg. Ja, kvinneguiden var litt avhengighetsskapende merket jeg. Men jeg synest ikke alle trådene der var litt hyggelige å lese, selv om det er mange underholdende temaer. Takk, det samme! <3

Siste innlegg