God jul! /Alene jul.

God jul alle sammen! ❤❤

Jeg skal være alene med kattene ikveld.

Grunnen til at jeg skal være alene har jeg visst lenge, og det har ingenting med korona å gjøre (som jeg vet er grunnen til at flere er alene i år). Jeg har på en måte “valgt” det selv, og jeg var alene ifjor også.

Selvfølgelig skulle jeg ønske at ting var annerledes og at jeg ikke var alene, men jeg har lenge slått meg mer eller mindre til ro med den avgjørelsen nå.

Jeg kan likevel innrømme at de siste ukene ikke har vært helt topp, og jeg har syntes mye med jul har vært såpass vanskelig at jeg ikke har klart å forholde meg så mye til det i år. Jeg derfor unngått det meste som jeg assosierer mest med minner rundt jul, og jeg har hverken pyntet eller hørt på tradisjonell julemusikk. Jeg har ikke engang sett Askepott eller hovmesteren. Så det er egentlig ikke helt meg..

Problemet er ikke at jeg må være noen timer alene ikveld altså. Det er mye rundt jul som nok forsterker mye som ellers i året er vondt også.

Men ja.. Jeg skulle liksom prøve å ikke skrive ett veldig dystert juleinnlegg, hehe. Men nå følte jeg meg som julegrinchen og party pooper de luxe her. MEN vi har alle ulik jul, så det burde jo være innafor å dele tanker om en ikke helt “A4- lykkelig jul” også. Og kanskje noen andre kjenner seg igjen i noe av det..  Men selvfølgelig er det en god jul vi alle ønsker både for oss selv og andre, hva nå enn hver og en tenker er en god jul for dem.

Sett bort fra denne litt følelsesmessig vanskelige førjulstiden så har jeg det egentlig greit nå. Jeg har mat og mye god drikke, og jeg skal sikkert slappe av med noen julefilmer senere. Det viktigste er at jeg har veldig ro med tanken på å være alene.

Igår kveld var jeg ordentlig dårlig (som jeg har vært siste dagene) men jeg koste meg med god mat og drikke, alene hjemme 2 og Pus malende på magen.

Nå skal jeg kanskje ta en “god jul-telefon,” og jeg har ett presangprosjekt til en å få ferdig. Jeg skal også fylle julestrømper til Pus og Nille, så jeg har kjøpt to nye pakker dreamies.(kattesnop). Men jeg tror det med tradisjoner for hvilken dag man gir julestrømper varierer. Jeg er vant til 1 juledag morgen, og synest det er koselig å lage det til kattene.

Jeg skal prøve å få fotografert litt idag rundt min jul, og meg og kattene. Jeg vurderer å ta på finkjolen selv om jeg har alenejul. Men det blir nok ett behagelig antrekk, og akkuratt nå synest jeg faktisk det er veldig deilig å vite at jeg bare kan chille hele dagen om jeg vil.

Ha en fin jul alle dere som er innom! Jeg ønsker dere alle det aller beste og en riktig fin jul! Kanskje vi blogges senere.

Kyss og stor juleklem fra meg.

 

0 kommentarer

Siste innlegg