Fredag & godteridilemma / Helgen min.

God fredag!

Ja, fredag har nesten alltid vært en av mine favorittdager! 🙂 Og jeg håper det går mot en rolig helg. Planen min er å skrive endel og prøve å slappe av så godt jeg kan. Kose meg med blogg, nettunderholdning, youtube, TV, og spise mye sjokolade, hehe 😉 (Ja, og litt sunnere mat også).

Min lille tankeboble tidligere idag var rundt “smågodt og gelantine.” For jeg leste nemlig litt frustrert bakpå smågodtpakker, og fant ut at det ikke var lett å være både etisk og godtesyk. For det er gelantine og palmeolje i veldig mye. Og jeg tenkte å prøve å google litt rundt hvilke godteriprodukter som ikke inneholder dette, slik at jeg vet det.:-)

Jeg lurer på om det egentlig er så vanskelig å finne en god erstatning til gelantine når det kommer til smågodt? For det er litt rart å tenke på at smågodt ikke er vegetarisk. (Ja, det er kanskje noe man tenker mest på hvis man ikke spiser kjøtt, eller for de som ikke spiser svin osv.)

Ellers så har jeg det egentlig ikke så bra for tiden, og denne uka har vært veldig tøff med mye vond og mye tårer. Jeg skal ikke gå inn på det nå, men det har ikke vært noen enkle dager.

Jeg hadde egentlig tenkt å prøve å skrive ferdig Kibbe innlegget igår, så beklager så mye at det innlegget ble så forsinket. Men jeg var så trøtt og ufokusert, og jeg sovnet før jeg ble ferdig.

Idag våknet jeg etter utrolig mye mareritt, men jeg er tross alt glad for å i det hele ha sovet lenger enn det jeg ofte har klart for tiden. Og det er vel ikke så rart at man bearbeider mye om natta hvis livet er spesielt vanskelig. Men idag har jeg klart å koble litt av og kose meg med blogg og Kibbe. Og jeg skal prøve å distrahere tanker over på noe hyggelig så godt jeg kan. Og imorgen skal jeg sikkert hygge meg litt med lørdagsrådet 🙂 (For noen helgetradisjoner må man jo lage seg ;))

Takk til dere som er på besøk her <3 Og god fredag videre enten det blir romantisk Valentinesdate på byn ikveld, avslappende tvkveld med mannen/kona/kjæresten, vennedate eller alenedate på sofanen med tv og smågodt 🙂 Foto; Pixabay.

Xoxo

4 kommentarer

Siste innlegg