FORRIGE GANG.. (FYLLESYK, OPERASJON, LATTERKRAMPE, FEIL GARDEROBE M.M)

Forrige gang..

Jeg leste en bok.. Det er noen måneder siden jeg leste ut en bok sist. Og det var en Joy Fielding bok. (Psykologisk thriller)

Jeg såg en serie.. Iforgårs. Bates Motel 1 episode.

Jeg hørte en sang.. Igår. Den nye sangen til Taylor Swift. ME! For den hadde jeg ikke hørt før.

Jeg opererte noe.. Da var jeg seks år og tok bort nesepolypperer, som altså er en operasjon i nesa.

Jeg var fyllesyk.. Jeg har bare vært ordentlig fyllesyk to ganger i mitt liv, og begge gangene skyltes det champagne på skoleavslutning. Haha, jeg må le med tanken. Første gang etter årsavslutningen på “musikalskolen,” og andre gang når jeg feiret at bacholoren i boks. Det var litt flaut med den sistnemnte gangen, for jeg måtte avlyse en 50 årsdag kvelden etter for jeg var så dårlig, og noen sa jeg hadde omgangssyken, hehe.

Jeg hadde latterkrampe.. Det husker jeg ikke. Hmm. Jeg lo hvert fall kraftig av ulike Ushi Hirosaki prank- intervjuer på youtube, for eksempel med Christian Jessen.Haha! Ellers så trenger jeg nok å være mer sosial og le mer 🙂

Jeg var på harryhandel.. For to år siden. (Bor jo på “feil side” av fjellet til slikt). Og jeg husker at jeg hadde reknet feil iforhold til alkoholkvoten og trodde jeg hadde kjøpt akkuratt litt for mye (som jeg ikke hadde). Så jeg husker at jeg drakk noen breezer i passasjersetet før grensekontrollen, haha. (Vestlendinger harryhandler ikke så ofte, så vi (les; jeg) har ikke så god peiling. Neida!)

Jeg hadde sex.. Skal jeg svare på det? Hmm.. Jeg tror jeg velger å ikke svare på det akuratt nå…

Jeg var på ferie.. Det er to år siden til sommeren. Og jeg og min daværende kjæreste reiste på biltur til københavn via østlandet og hele sverige. Vi var ikke borte i så mange dager, så vi kjørte ekstremt mye på få dager. Men det var kjekt. Og jeg elsker jo biltur, og vi var bla innom Legoland, der jeg da aldri hatt vært før.

Var på ett annet kontinent.. Nå må jeg tenke meg om.. Det var når jeg var i Etphiopia og Kenya. Jeg pleier å tulle med at dette var “i mitt forje liv” . For jeg var kjempeaktiv og gjorde så mye spennende før.  (Jeg savner det.)  Reisen var uforglemmelig, sterk, fantastisk og en stor opplevelse. Og jeg tror faktisk jeg aldri har nevnt noe av det med den reisen og det jeg opplevde der på bloggen før.

Jeg var på resurant.. Det var på Egon i forbindelse med bursdagen min tidligere denne måneden. Og da spiste jeg vegetar quesadilla, og løkringer. Såå godt! 🙂 Anbefales!

Jeg hadde meg en drink…. Bursdagshelga mi, da hadde jeg en sykt god drink på Egon. Ellers er det ikke mye part party og drinker for tida, hehe! Men jeg synest det er veldig godt med mange ulike drinker:-)

Jeg sang karaoke sist.. Oi, det har jeg ikke gjort ofte ute. Men for noen år siden sang jeg karaoke i Rosendal, hahaha! Det var veldig gøy. Jeg er egentlig litt pysete på sånt selv om jeg liker å synge. Men jeg husker jeg sang en sang selv og en sang (Johhny Cash/june carter) med en fyr der.:-)

Jeg kjøpte noe dyrt til meg selv.. Hmm.. Altså i mitt “forje liv” spontankjøpte jeg jo ett keyboard (workstation) til over 10000 på bursdagen min, hehe. Det var litt å dra med hjem, syv og en halv oktaver med tangenter..

Forrige gang jeg ble sjekket opp.. Du det vet jeg ikke.. Men jeg tror ikke alltid jeg er så flink å fange opp slik hvis det ikke er veldig obivious. Sist jeg var på en uteplass ble jeg hvertfall sjekket opp av en, men det er lenge siden. Og så var det noen som plystret etter meg fra bil og tutet, men vil ikke kalle det sjekking (Er det andre som synest det bare er veldig irriterende? Jeg skvetter så fælt)

Jeg ble skuffet.. Idag faktisk, litt skuffet hvert fall..en smule.. En avtale ble utsatt for andre dag på rad pga en jobbsituasjon. Så da ble jeg såpass skuffa at jeg måtte åpna Nidars favoritter å trøstespise, hehe. Så her har det vært litt mye alenehelg:-)

Jeg gråt. På mandag. Jeg fikk beskjed forrige søndag kveld om at ENDA MER skulle gjøres på huset jeg leier (som om ikke det var nok å skifte vegger). Dette var til og med mye mer stressende for meg. Så da satt jeg på gulvet og gråt ganske mye og lenge og pakket og styrte. Nå gruer jeg meg til imorgen. Og vi får se hvordan arbeidsforholdene blir for å få blogget..

Jeg var på kino Det er sikkert ett år siden. Og dette hørtes sikkert kjempenørdete ut. Men vi skulle litt spontant på kino og såg en dokumentar som heter “Im not your negro.” Den var interessant da.

Jeg var i svømmebassenget Det må være kjeempelenge siden. Men jeg husker jeg var litt i svømmebassenget på Domus Atletica (treningssenter) som student, og at jeg klarte å begynne å kle av meg i feil garderobe en gang (mannegarderoben).

 

HAR VI NOE FELLES PÅ “FORJE GANG LISTA”?

HAR DU HATT EN FIN DAG?

Alle bildene er fra denne måneden

Ha det bra fremover <3

 

4 kommentarer
    1. For satan for noen fine bein du har, men resten er flott på deg da 💗 Mange fine ting her, likte dette innlegget 💗 Liker generelt dine innlegg 🙈

    2. Spennende innlegg.
      I Legoland i Danmark var vi 2 år på rad da ungene var små.. minstemann var 4-5 år. Og lå pal på bakken og studerte inngående både små trucker, biler og båter som kjørte rundt av seg selv. Det var litt av en opplevelse 😁 Anbefaler en tur dit til både vokse og barn!!

    3. Morsomt å litt trist å lese fine deg <3 jeg måtte le litt av at du begynte å skifte i manne garderoben, det er noe jeg også kunne ha gjort 😂

Siste innlegg