Filmer på viaplay/netflix- min vurdering!

Jeg tenkte å komme med noen meninger om noen filmer jeg har sett på viaplay. Det kan hende du har sett alle filmene før ettersom de ikke er nye, men hvis ikke får du kanskje en ide til helgefilmen. (Noen av filmene tror jeg ligger på netflix.)

1. I Tonya. Sjanger; Drama. Filmen er basert på livet til kunstløsputøveren Tonya Harding, som kanskje (dessverre) er mest kjent for å blitt beskyldt for å skade sin konkurrent Nancy Kerrigan under OL på lillehammer i 94.. I filmen kommer det frem hvordan Tonya levde i ett vanskelig forhold til sin mor og også i ett voldelig forhold til sin kjæreste. Terningkast 4.

2. Mollys game. Sjanger; Drama. Filmen er basert på en sann historie. Og i filmen møter vi den tidligere olympiske skiutøveren Molly Bloom som blir vertinne for noen eksklusive gamblerklubber for rikfolk. Dette er ikke en film med veldig mye action, men det er en interessant historie. Jeg likte nok filmen mye fordi jeg liker Jessica Chastain. Jeg gir filmen terningkast 4.

3. Chloe. Sjanger; Psykologisk thriller. Filmen handler om en kvinne som er redd for at hennes mann er utro, og hun betaler en jente ved nickname Chloe for å teste hennes mann (for å se om han ville vært utro.). Men dette blir ikke helt vellykket, ettersom den forførende Chloe viser seg å være utstabil og ikke så lett å bli kvitt.. Filmen var underholdende og kan godt anbefales, men spesielt god var den kanskje ikke. Terningkast: svak 4

4. Split Sjanger; Thriller/grøss. Filmen handler om en mann som er diagnotisert med 23 ulike personligheter. Men han er iferd med å utvikle den 24.. Filmen starter med at hovedkarakteren kidnapper tre jenter og sperrer de inni huset sitt. Og de finner raskt ut at han er ulike personer når han kommer innom. Og mannen går ellers i terapi, der en hyggelig pykologdame prøver å forstå hans tilstand. Denne filmen anbefaler jeg, den var ganske bra.  Men hovedpersonen var veldig creepy. Spesielt Hedvig fikk jeg nesten frysninger av. Terningkast 5.

Traileren er mulig mer skummel enn selve filmen, hehe;

5. Phantom thread. Sjanger; Drama. Filmen handler om en syerske og hans egenrådige muse (hun var vel hans prøvedukke og manekeng i utgangspunktet og så hans utkårede).. Filmen har fått mange nominasjoner, og det ser ut som alle i kommentarfeltet på youtube synest filmen er helt fantastisk.

Og med all respekt for de som liker filmen, men gjeeeesp! Jeg synest den var meget spesiell og orket såvidt se ferdig. Jeg likte ingen av hovedkarakterene, og det luktet veldig munchhausen von proxy. Og joda, filming og kostymene var nok kvalitetsmessig veldig bra, skuespillerne var gode, men det var etter min smak en litt kjedelig film. Terningkast; 3 minus

6. Get out. Sjanger; Thriller/grøss. Filmen handler om en svart mann som blir introdusert til familien til sin nye hvite kjæreste. Men det viser seg at alle mørkhuda i området oppfører seg veldig underlig.. og han oppdager noe skremmende når han tar ett bilde av en mann. Terningkast; Svak femmer

Traileren til Get out viser litt for mye, så anbefaler ikke å se den før filmen.:-) Og dessverre troor jeg ikke at denne filmen er gratis på viaplay for øyeblikket, men må betales litt for.

 

HAR DU SETT ALLE DISSE FILMENE FØR?

HVA ER DIN MENING?

0 kommentarer

Siste innlegg