Fasit på påstandene om meg..

Her kommer fasiten på ett av gårsdagens innlegget, der jeg gav ti påstander om meg selv, der kun fem var sanne. Det var veldig moro å se hva dere tippet, og det var imponerende mange riktige svar hos alle.

1. Jeg har navleforbi mot min egen navle.

Tenk at flere tippet at jeg var såå rar at jeg har navleforbi mot min egen navle. MEN det er helt riktig, hehe. Jeg blir direkte uvel bare av å tenke på og ta på min egen navle.

2. Jeg troller av og til på nett og nettforum når jeg kjeder meg.

Jeg er veldig glad for at ikke alle var bombesikker på at denne måtte være sann, hehe. Nei, jeg har ikke trollet på nett selv om jeg skulle kjede meg. Jeg er sikkert litt hard mot Trump på bloggen og sterke meninger om mye, men håper da virkelig jeg er saklig rundt omkring.

3. Jeg har flere bilder av Marilyn Monroe hjemme enn av meg selv.

Jeg vet ikke om det er fordi jeg har mange bilder av Marilyn eller at jeg har få av meg hjemme. Men jeg har fire bilder av Marilyn Monroe og to bilder av Audrey Hepburn hjemme. 🙂

4. Jeg spiste min første løse tann som barn ved ett uhell, noe som var ramaskrik ettersom tannfeen liksom skulle gi meg 10 kroner for den!

Uff ja, jeg var såå spent på det med den første tanna jeg skulle miste. Men så fikk vi servert boller på førskolen og jeg spiste tanna.. Det ble jo helt krise, og kjenner nesten skuffelsen den dag idag, hehe.

5. Jeg spiser poteter til alle måltider, og har holdt meg til tradisjonelt norsk kosthold med mye rotgrønnsaker, kjøtt og fisk de siste åra.

Nei. 🙂 Det har vært nokså lite poteter de siste åra, og også lite kjøtt, fisk og rotgrønnsaker. Jeg tror jeg er nokså “internasjonal” og spiser litt forskjellig. -Men de siste åra mye vegetar. Norsk tradisjonsmat må likevel sies å være godt, og poteten skal man ikke undervurdere i historisk sammenheng i Norge. Det kan ifølge min smak være helt nydelig med blant annet ovnsbakte eller fløtegraninerte poteter.

6. Jeg er veldig glad i ekstremsport og røde, bratte løyper på ski.

Tenk at ingen trodde denne var sann? Det var merkelig.. Men ja, røde skiløper er mer grøss og gru. Jeg hadde nok brukt to døgn på å komme med ned. – Satt meg på rumpa å aket nedover sikk sakk med skia på langs mens jeg prøvde å ikke bli påkjørt fra de som kommer i hundre kilometer i timer nedover..

7.  Pus kalles bare Pus fordi jeg brukte så lang tid på å bestemme meg for det perfekte navnet at hun til slutt bare reagerte på “Pus” og ikke noe annet, så hun trodde nok at hun het det. På noen videoer når hun var yngre hører jeg at jeg kaller henne Sia- men uten reaksjon i det hele, haha.

Ja, denne er sann. Jeg klarte jo ikke å bestemme noe på månedsvis. Og noen ganger føler jeg det er dumt av meg at hun bare kalles Pus, men hun heter alltså ikke det bare fordi jeg ikke gadd å finne navn, men fordi jeg tok det “voldsomt seriøst.” (Haha)

8. Jeg skulle en gang ta bloggbilder og kunstfoto med en fotograf. – Men det endte med at jeg ble lurt til ett prosjekt som aldri eksistrerte, at jeg aldri fikk se snurten av de fleste bildene, og ble tipset av andre om skjult kamera bilde på nettet av rumpa mi tatt av fotografen med mobilen sin oppunder kjolen min. Ett særs vellykket prosjekt!

Uff ja, denne er desverre fantisk sann. Og ja, jeg har visst hatt det med å finne riktigste folk siste åra, det skal være sant og visst. 🙂 Jeg har syntes det har vært litt leit at jeg aldri fikk se flere av kunst bildene som jeg tror ble råstilige og vi brukte litt tid på. Men ellers lærte jeg jo en ting og to.. minst. Jeg fikk litt betalt for første fotojobben, og ble etterhvert løyet til om en kontrakt på ett prosjekt med ett galleri. Jeg syntest det var fantastisk moro med flere av photoshotene. Og jeg tviholdt på prinsippet om å ikke kle av meg mindre enn bikininivå. (Imotsetning til mange andre han fotograferte). Lærdommen var blant annet at man alltid må vite at personen som fotograferer er til å stole på selv om man tar forhåndsregler selv, ellers kan det bli noen kjipe måneder etterpå. Og jeg tipper han har over ti tusen bilder av meg, som jeg en stund jeg hadde null kontroll over.

Jeg har en gang vært på god morgen Norge å pratet om det å løpe triatlon.

Jeg vet ikke om det er minst sannsynlig at jeg har vært på god morgen Norge eller at jeg i det hele har pratet om triatlon. Så denne er nok ganske klart usann.

10. Min favorittrett om morgenen er havregrøt. Jeg kunne spist det til hvert måltid. 

Havregrøt klarer jeg å få ned.. såvidt 😉  Høfflig skal man jo være, neida. Men havregrøt er ikke min favoritt, og jeg kunne aldeles ikke funnet på å ha det til hvert måltid om jeg kan slippe ettersom jeg oftest blir kvalm av det. (Men så dynker jeg det jo med sukker og kanel..) Likevel så er jeg temmelig altspisende (med utak av at jeg velger å gå mer vegetar) og fornøyd. Favorittretten på morgenen er nok mer ferske sprø rundtykker med pålegg som hvitost, augurk, paprika, omelett, speilegg osv. Inkludert te og kaffi.

Den som fikk ALLE riktig var .. Tatatataaa..

Annebe

Imponerende! Hun var også vinner av forrige slik type innlegg, med full pott da også -så jeg tror hun er en god menneskekjenner. (Eller leser meg godt?). Men det var imponerende mange riktige svar fra de andre som gjettet også.

Ha en fin dag.

6 kommentarer
  1. Oj ! gøy..trodde vel jeg kunne ha en feil i allefall..men som du sier begynner jeg å kjenne deg litt ! Takker for linken..Stor klem til deg <3

   1. Hehe 🙂 Linking var da den minste “premien”. Men jeg har flere innom her enn vanlig idag så man kan jo håpe noen av de tar turen via linken. 😉 Stor klem tilbake! <3

  2. Gøy med sånne innlegg. Og moro når noen får alt riktig også 🙂 Gøy å prøve å lure noen. Jeg hadde en spalte, som fremdeles ligger på bloggen, som heter Tro det eller ei. Der skrev jeg enten rare sanne historier, eller de var bare løgn.Og folk måtte gjette. Jeg har ganske mange rare greier som VAR sant, men som virkelig så ut som løgn 🙂

   1. Hehe, ja det var moro å se fra folk tipper, og gøy at Annebe hadde alle riktig. 🙂 Hadde du tippet alle riktig tror du? Så artig spalte. 🙂 Ja, det er mye rart man kan oppleve i livet.

  3. Grattis til Anne!
   Må jo si meg greit fornøyd med egen innsats også. – En feil, – og den er på navlefobien og ikke på typ trollingen, så er den til å leve med (haha)

  4. Annebe som anbefalt å gå inn her. Gratulerer henne med alt riktig. Nå fikk jeg også bli bedre kjent med deg :). Artig å bli litt bedre kjent med personen bak en blogg. Og Pus er et fint navn det. <3

Siste innlegg