Ett lite hverdagsinnlegg.

God kveld! 

Jeg tenkte bare å komme med ett lite hverdagsinnlegg. Ett muligens litt overfladisk ett. Men her har det vært en rolig og fin dag, og jeg har brukt noe tid på ting som jeg ikke har prioritert så mye som jeg burde den siste tiden. – Som pleie av hår, hud og det å fikse øyenbryna ordentlig m.m. Er dere andre flinke på å huske å prioritere slikt litt i hverdagen?

Jeg testet ut litt av hvert av produkter idag. Og så fant jeg også etterhvert frem en ansiksmaske som jeg tilfeldigvis hadde liggende. En engangspakke som jeg hadde fått i ett KK- blad en gang ifjor. For hvorfor ikke prøve det også når jeg likevel hadde en “prøve”? 😉

Imens jeg hadde på ansiktsmasken, så hoppet katten Nille opp i vinduskarmen utenfra å mjauet. Så jeg er egentlig litt overrasket over at han ikke ble helt aldeles skremt over synet, for jeg skvatt godt selv når jeg snudde meg å fikk ett glimt i speilet, hehe. Det skulle være en “pandamaske”, men dersom jeg hadde lagt ut bilde her så hadde det seriøst fått 18 års aldersgrense.:)

Ansiktsmaske er egentlig ikke noe jeg har pleid å bruke som hudpleieprodukt, men det var faktisk veldig behagelig etterpå. Så jeg kan fint anbefale det, uten at jeg er sponset eller skal reklamere for Camilla Phil.

Det har ellers gått med en god del hårolje idag, så jeg føler jeg kommer til å lukte hårolje ut året.

Jeg måtte flire godt av Pus, for hun ble av en eller annen grunn helt GAL av lukten av håroljen jeg hadde i. Og hun skulle ligge ved hodet senere å rulle seg rundt i håret mens hun malte. Og jeg vet ikke om “etterpleien” med en katt som skulle dra labbene gjennom håret og smake på, gjorde håret godt. Men jeg ble hvert fall i godt humør av hvor søt hun var. (Har vasket håret etterpå håroljen da).

Er det andre her enn meg og katten som har en svakhet for håroljer?

Jeg vet at jeg ideelt sett burde tatt jevnlige hårkurer av diverse slag fremover. Men det er bare så lett å “glemme”/utsette å gjøre det, selv om så langt hår som jeg nå egentlig krever mer og jevnlig pleie.

Nille har ellers bursdag denne uka. Jeg er alltid litt usikker på om det er dagen i over imorgen eller dagen etter. Men han blir 4 år. 🙂 Her er bilde fra ifjor;

Ellers kan det nevnes at flått-sesongen er godt igang. Det har kanskje alle med katt ute oppdaget? Selv har jeg fått temmelig “dreisen” på å fjerne de. Men det er jo ikke det kjekkeste jeg gjør.

Hva har du gjort på idag?

0 kommentarer

Siste innlegg