Er jeg blitt pjusk? / “Bruseksplosjon.”

I dag tidlig våknet jeg med litt vondt i halsen, noe som mest sannsynlig kommer av at jeg var la meg med vått hår igår, og det var iskald når jeg våknet. Så jeg tror jeg har frøset.

Jeg tenkte at jeg kunne ta en brusetabellett med C- vitamin for å forebygge den begynnende vonde halsen min.

Men antageligvis har vannet vært koblet av på grunn av anleggsarbeid og jobbing med vannet, noe som har skjedd ett par ganger det siste halvåret. Så det hørtes ut som en minefelt når jeg skrudde på en kranene.

Jeg begynte å tenke kreativt ettersom jeg følte vann fra kranen var uaktuelt og jeg ikke orket lete etter ett bedre alternativ; “Hva om jeg putter en brusetabelett i colaen da?” For jeg hadde jo mange colabokser like ved. Det ville kanskje ikke smakte så godt, men jeg kunne jo teste det.

MEN det er mulig at jeg hadde lagt intelligensen min i en skuff når jeg tenkte ut den ideen. For dere kan jo tenke dere hva som skjedde når jeg puttet den første biten oppi? 😀

Jeg delte brusetabeletten i flere deler (ettersom hele var for stor for brusåpningen) og slapp første biten oppi. Og da kom det en liten “brus eksplosjon”! Det vil si, brusen havnet ekstremt hurtig utenfor boksen. Altså brusetabellett + nysprettet brus med kullsyre. Man burde ikke være Einstein for å skjønne at det ikke ville gå bra..

Men resterende rest av drikken smakte faktisk mye bedre enn antatt. Det smakte kanskje brusetabellett med 10 prosent colasmak. Ja, jeg sier ikke at det var kjempegodt. Men det fikk fint ann.

Ellers har jeg klart å få meg en Oreo boks med nisse på.. Jeg må flire litt. Jeg såg først nå at det egentlig var julemotiv på den, hehe! Så derfor fikk jeg nesten litt julestemming en stund idag når jeg åpnet boksen.. God jul 🙂 Men det er hverdagsgleder med en fin boks med godsaker i da, selv om jeg må le av meg selv som klarte å kjøpe noe med nissestede på i mars.

Ellers har jeg vært litt pjusk, og slakk. Jeg begynte å ta bloggbilder, men ble så slapp at jeg ikke fikk tatt bildene av meg som planlagt. (Bortsett fra noen fingrer) Jeg har ellers tippet at hodeverket er av fullmånen, for det er ikke uvanlig jeg har hodeverk da. Og ellers håper jeg at jeg blir bra imorgen. Jeg har jo knapt sett folk, og jeg har ikke hatt direkte berøring med noen, og det er ingen bekreftet smittede i området, så det er vel stor sannsynlighet for at jeg bare er vanlig pjusk. Men jeg er glad jeg fikk handlet litt igår, så slipper jeg å anke på det de første dagene. Og jeg har kost meg med blogging idag. Jeg har ikke lest så altfor mye nyheter, for da blir jeg sikkert helt hypokonder nå, men litt vanskelig å la være også.

Kom gjerne med tips til noe hyggelig og gjøre når man er alene og pjusk. Tar imot alle forslag!

Håper dere har en fin kveld og er friske! <3

2 kommentarer

Siste innlegg