ENDELIG..! AVSLAPPENDE KVELD :)

For en deilig kveld. Endelig slapper jeg litt av. 🙂 Dette er sikkert ikke mitt mest spennende innlegg. Men jeg vil bare titte innom å ønske dere en fin kveld og ta en status quo. 

Det har vært så utrolig deilig med null “arbeid på huset” idag når jeg har vært hjemme. Dere som følger bloggen har sikkert fått med seg at det har vært ett stressmoment for meg med situasjonen hjemme. Og det er så utrolig godt nå å faktisk kunne slappe av hjemme! Ja, jeg tror egentlig det er mye av grunnen til at kvelden er så bra. Og nå er det snart mange røde dager så jeg kan hente meg litt inn.

Jeg har løst kryssord ikveld, og det er leenge siden sist. Eller, løst og løst.. Er det mulig å være så dårlig, haha! Jeg har kanskje fem ord til nå.. (Jeg ligger enda mer på Donald krydssord-nivå). Er dere flinke?

Ellers har jeg nok av påskegodt! 🙂 Men det er litt “uheldig” å være alene hjemme å ikke ha noen som kan låse sjokoladeeska inn i ett skap med hengelås når man har spist litt for mye, hehe! Jeg fant nemlig en eske After eight, og ja, når man først begynner.. 😉 #pittelittvondtimagen. 

Ikveld er det bare avslappining, og jeg har begynt på en film på netflix ikveld som heter The call. Den er ikke ny, men jeg har ikke sett den før. (Så den skal jeg fortsette på straks..) Har dere sett den? Ellers så tenkte jeg faktisk å prøve å lage den påskehare-skåla i papir som er i bladet på bildet over imorgen. Tror dere jeg får det til?

 

Har dere en fin kveld?

<3 

Beklager at jeg er litt bakpå med å svare på kommentarer..

 

6 kommentarer
   1. Takk, ja det var utrolig deilig med noen dager nå, så får jeg lade litt opp til litt stressende tid hjemme etter påske. Takk, jeg har sett videoen med hvordan jeg skal lage den tidligere idag, og det såg vanskelig ut, men jeg skal prøve. Jeg skal legge bilde ut på bloggen av resultatet (både om det ser ut som en påskehare eller som noe helt annet til slutt, hehe!) Håper du har hatt en fin dag!

  1. Jeg tror du får til alt du har lyst til jeg 🙂
   Og så er det så herlig med fred og ro. Det er bare å nyte 🙂
   Jeg er veldig glad i kryssord, og har kjøpt meg et kryssordblad til å kose meg med nå i påsken 🙂 Jeg spiller også gjerne wordfeud og sånt 😀
   Nyt stillheten og roen nå i påsken ♥
   Klem ♥

   1. Med hareskåla mener du? Jeg skal prøve på brettingen i hvert fall. Ja, det er kjempedeilig med litt fred og ro! Og prøver å nyte det å lade opp til jobbingen etter påske. Kryssord kan være veldig kjekt, så koselig at du har kjøpt deg det i påsken 🙂 Ja, jeg er glad i ord og spill også. Tusen takk, det skal jeg virkelig prøve på. Det er utrolig deilig når man vet man ikke blir vekket av arbeid neste dag. kos deg med kryssord. klem <3

   1. Haha! Jeg spiste nettopp After eight og har spart EN til videre i påsken, haha, ellers så har jeg spist hele eska haha! Takk 🙂 Jeg håper du koser deg i påsken <3

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg