En dårlig dag.

Idag har jeg havnet litt i kjelleren, og jeg sliter litt med å finne lysbryteren. Det har virket mørkt på de fleste kanter, så jeg håper jeg klarer å finne veien opp til 1 etasje igjen imorgen..

Jeg skulle egentlig poste noen koselige og fargerike blogginnlegg idag (etter planen..) Men når jeg skulle fotografere og legge inn bilder så fant jeg ut at laderen til kameraet hadde tatt kvelden. (Og batteriet var tomt). Så da får jeg desverre ikke gjort noen av planene jeg hadde startet på med bilder og video inntil jeg får ny lader..

Alle mine kreative planler de neste dagene omhandlet kameraet, så håper jeg klarer å komme opp med noen nye hobbyplaner de neste ukene. Jeg pleier jo å være god på å finne på nye ideer heldigvis.. Men akkuratt nå er jeg litt tom generelt.

Jeg har ellers spandere på meg noen blomster, noe som jeg sjelden gjør. For blomster gjør en litt gladere.. Men tror dere ikke Pus veltet vasen, så alle blomstene knakk.. Jeg skulle egentlig bruke de til en fotoide også.. Men på den positive siden så er de nydelige enda hvert fall, bare mye kortere stilk.. (Ligner på den på bildet, men vet ikke om det er samme sort).

Jeg tror jeg har blitt tatt av Murphys lov siste uka, for det har vært veldig mye som har skjedd, og det meste har føltes som å gå i motvind. Jeg håper derfor at det blir lettere dager fra imorgen. Og jeg tror jeg skal prøve å se litt mindre nyheter (hvis jeg klarer), og se litt mer koselige ting på tv..

Ønsker dere en god kveld!

0 kommentarer

Siste innlegg