DISSE 4 KINO-FILMENE HAR JEG LYST Å SE!

Det er rart med kinoprogrammer. For noen ganger frister ingenting, mens andre ganger er det mange filmer man vil se på en gang. Nå er det faktisk flere filmer som går på kino jeg gjerne kunne sett. Så her er min kinoliste:

1. The hustle. Komedie

Slike komediefilmer er jo aldri “oscarkandidater.” Men det er deilig med en feelgood-film med litt humor iblant. På begynnelsen av 2000 tallet såg jeg jo mange filmer med Anne Hathaway, så det er jo “gammel filmkjenning”som jeg liker.:-) Og The hustle virket som en artig komedie.

Dette står om The hustle i kinoprogrammet:

“To kvinner med vidt forskjellige bakgrunner, konkurrerer om å lure en ung tech-milliardær for hele hans formue. Men det blir snart tydelig for dem at de har mer til felles enn man skulle tro.

Josephine Chesterfield er en glamorøs og forførende kvinne bosatt i et overdådig hjem på den franske rivieraen. Hennes forkjærlighet er sykt rike menn fra alle verdenshjørner. Inn i denne velorganiserte verden plumper Penny Rust, som er Josephines rake motsetning på alle fronter.
Der Penny håver inn penger ved å lure ofrene sine i lugubre barer, fyller Josephine safen med enorme diamanter som hun svindler til seg i glamorøse casinoer.
Til tross for forskjellige metoder, håndterer begge kunsten å svindle menn med stil, og når en uskyldig tech-grunder – med stor formue – kommer på banen, slår de hodene sammen for å sikre sin andel av herligheten.”

2. Aladdin

Trenger jeg egentlig å si så mye om hva den handler om? Selv har jeg sett Aladdin utrolig mange ganger på tegnefilm som liten. Så det ligger mye nostalgi der. Det var en av de filmene vi hadde på vhs, og man hadde jo ikke såå mange filmer hjemme på 90- tallet. Så den ble mye sett. Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan den nye filmen er og håper jeg får sett den.

3. Rocketman

En film som handler om Elton Johns liv og starten av karrieren.

Jeg har utrolig lyst å se denne! Jeg elsker jo musikk, og Elton John er jo kjempestor artist innen singersongwriter/pop. Han er dessuten en interessant og artig person med en særegen stil som jeg ikke vet mye av forhistorien til. Jeg var på konsert med han i Haugesund for mange år siden. Så det er litt kjekt å ha sett han live:-)

Taron Egerton in Rocketman from Paramount Pictures.

4. Stalker

Kanskje ikke veldig “nyoppfunnet” tittel. Men jeg elsker psykologiske thrillere!

Jeg hørte om denne filmen på radioen, og den fanget omtrent umiddelbart min interesse. Dette står i kinoprogrammet:

Frances (Chloë Grace Moretz) er en ung og kanskje litt naiv kvinne som nettopp har flyttet til New York. Da hun en dag finner en gjenglemt håndveske på t-banen er det opplagt for Frances at hun må finne eieren og returnere den. Vesken viser seg å tilhøre Greta (Isabelle Huppert), en eksentrisk fransk pianolærer med en kjærlighet til klassisk musikk og en smertefull ensomhet. Frances, som har mistet moren sin, får en umiddelbar omsorg for Greta og de to blir raskt venner. Men Gretas moderlige sjarm begynner veldig snart å rakne og blir stadig mer skremmende etter hvert som Frances oppdager at ingenting i Gretas liv er sånn som det først så ut.

Nb! Jeg prøvde å legge trailere med i innlegget, men jeg opplever desverre mye  teknisk problemer med bloggen for tida.. På samme hvilken måte jeg la inn videoene eller linket til de kom de ikke med på publiseringen selv om de viste i kladden min. Så jeg måtte kaste inn håndkle. Men jeg fikk godt inntrykk av Rocketman sin trailer, så søk de opp om dere vil:-)

 

FIKK DU LYST Å SE NOEN AV FILMENE?

5 kommentarer
    1. Ja, alle disse filmene kunne jeg ha lyst til å se. Men jeg regner med de ikke blir sett før de er tatt av plakaten. Kommer meg sjelden på kino for å si det sånn. Men kanskje jeg får sett en av dem om jeg er heldig 🙂
      Tusen takk for kinofilmtips ♥

    2. Fikk kjempe lyst å se alle sammen! Nå må jeg finne noen å gå på kino med 😂😍 tusen takk for tips!❤

    3. Jeg syntes det er vanskelig å bestemme meg for hvilke filmer jeg skal se på kino, derfor er det supert med tips fra andre. Rocketman har jeg allerede sett, men de andre virket også interessante 😉

Siste innlegg