DETTE ER IKKE FINT, OG JEG MÅ FIKSE PÅ DET…

Jeg har en bodytopp jeg synest er veldig fin. (Bildet over) Men hvis det er en ting som jeg ikke synest er særlig fint på ett antrekk så er det når BH-en stikker langt utenfor antrekket.

det er bakgrunnen for mitt lille nye prosjekt.. For her skal det lekes “Symesterskapet light”

Og beklager ett litt halvvulgært bildeutsnitt, men for å vise hva jeg mener:

Det der går jo ikke.. Jeg kan jo ikke gå ut sånn..

 

Jeg har derfor to valg slik jeg ser det:

1. Jeg kan gå i toppen uten BH under.

2. Eller jeg kan begynne å sy, eller på en eller annen måte feste toppen fast  slik at BH-en ikke synest..

 

MED ELLER UTEN?

Hvis jeg skulle vurdere antrekket med eller uten BH, så vil jeg si at toppen er fin uten BH også. Og ettersom den er litt i minste laget føles den romsligere og mer behagelig uten. MEN alt i alt tror jeg konklusjonen er at jeg føler meg mer komfortabel, “mer påkledd” og finere med BH. Så konklusjonen er at Vestfrøkena har funnet frem nål og svart tråd og vurderer å sy..

TIPS & TRIKS?

MEN før jeg begynner.. Har noen gode kjerringråd for ett slikt i-landsproblem som dette? For det hender jo “ofte” at BHen synest i veldig utringede kjoler o.l.

Jeg prøvde med en teip en gang som dessverre ikke funket….

BH- HACKS, YOUTUBE

Jeg slenger med noen “Bra-hacks” fra youtube. Det var noen bra her, hehe 😉 (Tok du den :P) Kanskje jeg prøver noen av triksa i videoen en dag. Men jeg tror ikke jeg bruker limpistol på antrekket mitt idag, hehe. Jeg har ellers aldri funnet teip som virkelig holder klær på plass, det ser så lett ut på videoen….Men det finnes kanskje sterk teip til tekstiler som funker?

 

 

HAR DU NOEN GODE TIPS?

HA EN FIN DAG! 

<3

4 kommentarer
    1. Jeg orker ikke gå uten bh under slike klær..gnissing er plagsomt..men hjemme med bomullssiglett blir det bh-fritt 🙂 Ikke så god på søm..men enten sy den fast so du nevner..eller ha en lekker bh som passer til fargen..kanskje ? Tenker du får fiksa det fint jeg.. Og både du og kjolen ser flotte ut 🙂 Ha en fin kveld <3

      1. Ja, denne er litt slikt stoff med mye glitterting som ikke er det aller mest behagelige mot huden. Jeg er redd for at det ikke blir fint og “naturlig” samme hvilken bh- for stoffet og fargen var så annerledes fra alle bhene og skillet ble så tydelig. Men forstod tanken- på mange klesplagg funker det. Jeg tror det blir fint å sy- men blir jo litt permanent løsning, om jeg ikke skal sy hver gang.. Takk 🙂 Ønsker deg en fin kveld! <3

    2. Som mann kan jeg ikke uttale meg om hva som er behagelig og ikke, men visuelt vil det uten tvil være finere uten BH.

      1. Takk for tilbakemelding. Det var interessant å høre din mening fordi jeg antok menn ville stemt for “med bh”- ettersom det visuelt gir “større kløft” osv. Men det ER egentlig visuelt finere på mange måter uten, det er jeg enig i.

Siste innlegg